anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 24, 2017

Sanat sekaisin ja kieli rullalle ja rulla taskuun..

Jonkunhan se on sitä puhelinmyyntiäkin tehtävä, myönsi kynsiteknikkoni... vika puhelu tänään ennen lähtöä mieleen lähinnä senkin vuoksi, että käski olla soittamatta enää ikinä siihen numeroon. Mistä minä tiedän teidän numeroitanne, nimiä edes tai muuta. Hyvä jos 600+ facebook kaverista muistan heitä jotka eniten on tuttuja. Kuitenkin ihmisellä on vain kolme muistia... lähimuisti, työmuisti ja pysyvä muisti...
Kun pääsin kotiin joskus seitsemän aikoihin, niin ensimmäisenä iskin kourasta ruokaa suun kautta mahaan. You turn into a real fucktard when you're hungry. Toisaalta sitä vähän elää kädestä suuhun.
Katselin äskön jakson jotain apokalyptistä scifiä netflixistä jakson. Juon kaljan. Vapotan.
Tämä laventelinliila kynsilakka värinen, lakka huusi minulle, heti ensimmäiseksi kun kohdistin katseen siihen tikkuun mitä kynsiteknikkoni oli askarrellut tänään... upeimmat kynnet mitä on ollut!
Se oli nyt sitte viimeinen kerta sitä koristusta.. sain spessua kynsiin...
Näin matkalla jonkun kmarketin myyjän ja käveltiin vika pysäkki mäen toiselle puolelle, kun jäätiin liian aikaisin bussista.... siis, se mesta minne olin melkein muuttamassa on kyllä melko jumalanseläntakana? Liekö toi adjektiivi vai yhdyssana vai mitä lie... jos se olisi jumalattaren selän takana, nii sitte..
köhöm. Tein taas mössöä sokerista, jauhosta, kananmunasta, ja kaakaosta sekä rasvasta... se on oikeastaan parempaa kuin joku suklaalevy(tai sitten olen jo maistanut kaikkea tarpeeksi uutuudet ynnä muut sellaiset)),
huh voi minua \:
.
.
.
.
.
väsymystesti. hävisin. Pakko painaa tuota deleteä että saa poistella turhuuksia. kill your darlings... karsi koukerot. Kaikesta on varaa aina vähentää..ja vierivä kivi ei sammaloidu.. sitä se on, en usko siihen että kaikissa orastaa nuori kirjailija lupaus... niin miksiköhän sitä nyt enää on olemassa, kun päivittäin muistuu nuoruus tms mieleen, ja olo on vanha kuin, no, joku sanonta varmaan?
On jotenkin liian vahva sana, jos lopetan tämän nyt jo ja piste. Koska Piste taisi olla mun äidinkielen kirja lukiossa, joka mun olisi varmaan pitänyt hankkia... typerät opintosuunnitelmat, miksi, oi miksi keksitte hatustanne jotakin tekstitietoa vai tekstitaitoa, mitä se nyt sitten olikaan. Analysoida en osaa samalla kun lukee. Vierasta on minulle nuo termit, kuten analogia tms. Saan analyfaktiivisen shokin aina kun pitää herätä johonkin äidinkielentunnille. Opettajat ei tunnista olemassaoloani koko luokassa, tai sitten haukutaan jakomielitautiseksi, agrafian omaavaksi tms yms. palautetta annetaan "suomeni"kielestä....jne eivät vain näe minussa ketään mitään jotain taitoja, siis että häh?? No mutta se taas sen muistelusta. Mitä iloa minulle on selvästi artikuloidusta suomenkielestä. Haistakaa itse journalistiikkanne. jöyh
toi, toi.... no, jätetään sekin nyt sitten huomio tekemättä... se jolla on rahaa sillä on myös ...no, sikäli valta on myös sitä että saa toisen tekemään toisin kuin hän olisi muuten aikonut...

joten siis älkää tehkö kuten minä sanon, eli ole huora ja tarinan sankaritar samanaikaisesti...

niisk. Ja miksei youtubesta opi mitään vaikka sinne tuhraantuisi koko ilta. Viimeksi eilen illalla lähinnä tutkailin miten kiinnostuneita ilmeisesti miehet on salaa omista ruuminnesteistään, joten siitä se niisk varmaan sitten tulikin... nenä valuu, ei tarkoita vain, että nenä valuu... se ilmentää kiinnostusta omiin ruumiinnest- no okei onhan se autistista, mutta silti se nenä vaan valuu ja valuu, jos sinne metsään ei huudeta eiku. Ennen vanhaan miehet kuljetti nenäliinaa naisia varten,..

ne oli niitä herrasmiesaikoja, ne. (tämän katsoin peräti the intern -leffasta. suosittelen)

Mutta tämäkin lähenee taas pistettään, ja onneksihan ajatukseni on niin virtaviivaisia, ettei ne suorat viivat tule koskaan kohtaamaan. Löllykkä löllykä... rai rai ... ja päin vessan seinää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti