anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, tammikuuta 28, 2017

räpöstelyä=jakaa pienempiin osiin

Toisaalta kiva mennä puurtaa töihin, kun tälle päivälle on 12 soittopyyntöä. Jos niistä edes joka 4. ottaisi sen tuotteen, niin mulla oisi päivä kasassa.
Join eilen suunnillee parikyt centtilitraa omena koskenkorvaa. Katsoin Rezort zombieleffan.
Olen jo hereillä, vaikka ekat herätykset olisi tullut vasta näihin aikoihin, kun olisin vaan painanut torkku -nappia...
unien puolesta, niissä oli joku edesmennyt salkkari näyttelijä jolla oli jotain syöpääkö, ja laitoin käden sen haaroväliin lepää farkkujen päältä, mutta kuiteskaan sitten enää katsonut sitä silmiin tai muuta ollut kiinnostunut. Jutskattiin jotaki elämästä,, tai no kaikki ihmiset sun unissa olet sinä itse, mutta tota noi
Venailen paria s.postia liittyen laskuihin, vaikka tili onkin kohta suunnillee miinuksella, taas. Käytin eile sen kympin mitä mulla oli johonkin ravintoloiden tarjouskampanjaan, ja sitte kävin vielä hakemassa eväitä... vissii tehdä itse kohta jotain voikkuleipää ja on mulla toi omena. *mutinaa 50snt omenoista*
Ja jos joku miettii, niin oisko nyt joku puolitoista vuotta, kun mulla on ollut mitään kuukautisia... ainoa veri mitä olen antanut pois, tuli siihen johonkin psykoositutkimukseen... kuulostelin kyllä eilen oisko tuolla masussa kukaan potkinut mutta onhan sitä viskeraalirasvaa jokusen litra...elinten ympärillä.
Niin no, uudet kujeet nyt taas kun kiinalainen uusivuosikin vaihtui punaisen tuli kanan vuodeksi... tarkoittanee kukkoa tai sitten.. höm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti