anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, tammikuuta 06, 2017

peräpukamainen rankkitynnyri

Join yhden lonkeron, sidukan ja sitten miitissä sidukan, minttukaakaon ja otin mä niitä naposteltaviakin. Miitti oli melko ihana, jos ei olisi häirinnyt mua niin paljon tuo mun fledan haju... mun impulsiivisuus iski nääs, ja mä varmaan puoli pulloa (tujua tavaraa toi 10ml) suihkutin laventeliöljyä päähän... ei siinä mitään vikaa mutta se haju ei ole kaikkien mieleen? Tukka kiiltää nyt ainakin. Oikeastaan sen kummemmin ollut varautunut. En edes pentagrammein. Oli mulla alla musta mekko, jos olisin malttanut ottaa takkia tai pipoa pois.
Muuten maailmaa parannettu, mutta valittivat ainakin näistä sosiopaateista jotka pyrkii valtaan kuten kirkolliset papit ynnä muuta. mainittiin dogmaattisuus ja aleksandrialaisuus jos en ihan väärin kuunnellut. Muuteskin kaikelle löytyy sanat kuulemma kyllä, koska ihminen koittaa kaiken ymmärtää ja pistää lappua mikä on mitäkin, että jos tulevaisuudessa ei olisi wiccaa kun sitä ei tarvisi edes sanana olla... no melko utopiaa? Uskon kyllä tähän new age -liikkeeseen ^^.
Löysin pari harvinaista pokemonia samalla. Ei täysin paska reissu.
No mutta suihkussa kävin jo ja unipuulle koht. Se miitin alullepanija ei sitten ollutkaan siellä... musta tuntuu että nää pakanat on aina ollut jotain hoitotehtävissä olevia tms parantajia, mutta sairaanhoitajista mulla ei tuu ekana mieluisat kokemukset mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti