anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, tammikuuta 02, 2017

niin hyvä muistisääntö, ettei itsekään muista?

S-marketissa oli täys remppa päällä, omistaja kehotti rohkeasti menemään sisälle ja joku hitsausliekkikin suhahti ihan vierestä, meinasin jäädä laatikon alle tms ihan kuin johonkin kummitustaloon mennyt käymään. Eihän käynyt mitään, no ei...

Kävin erikoislääkärillä, yksityisellä. Sain kuin sainkin jonkun IV luokan hydrokortisoni voiteen. Hieman ehkä sääriä kirveli, kun laitoin sitä, kuivimmista kohdin. Jos sen ei kuuluisi kirvellä, niin onhan toi nyt sitten muuta kuin ekseema ja tahdon sen mun koepalan.

Otin lahjiksella arnoldista donitsin, torstaina olisi hierontaa.

Katselin leffan loppuun, Makuunista omaksi yksi dvd, vähän karkkia. Piti nähdä kaveria, mutta oli liian kipeä mennäkseen kanssani tabletti ostoksille. Postissa tuli luomivärisiveltimiä, laskuja.
Tein mac'n'cheeseä täysjyväpastasta ja koskenlaskijasta. Ei ollut edes nälkä tai tehnyt mieli, ihan vaan täyttyy tätä kotivaraa vissiin hävittää välipalojen lisäksi. Joinhan edin ja kolmioleipäsen. Olen kyllä vetänyt eilen ehkä pussillisen vaaleaa leipää ja kaakaolevitettä, joten en uskalla edes arvailla tätä painoa. Mikälie xxxxl tunika/yöpaita mulla nansolta tänään joululahjaksi saatu päällä.

Näpertelin eilen kirjanmerkkejä, kun olin tulostanut A4:selle, liimasin pahviin ja laitoin kontaktiliimaa päälle. Sain vietyä postiin swappejani, kirjettä, jeee..
Huomenna oisi kai joku miitti, perjantaina myös... Huomisen tukkalääkäri tartteisi perua, koska tein jo itse värjäystä ja meni silleen perseelleen se. Ehkä otan vaan jonkun muodikkaan pälvikal- siis puolikaljun, hehee.
Aamulla kävin injektiolla, laitoin palaa loppuja rahaa. Olin siellä 45 min liian aikaisin, mutta sitten menin tosiaan sen yksityisen varailee... se oli jotenkin niin helppoa, ja nyt vaan täytyy uudestaan käydä siellä viimestään torstaina, kun saan rahaa.

Toimisi nyt ees toi rasva! Mun sääret on kohta pian jotenkin arville raavittu... puhumattakaan nilkkojen takaa. Dermovat sen nimi on, edellinen oli jotain bemetson. Lääkäri antoi mulle suttupaperia varmaan ties kuinka ison nivaskan, kun vahingossa alkoi tulostaa niitä mun e-reseptejä... syntymästä saakka... huono vitsi.

Eilen tuli jotain peräpukamajuttuu vessanpönttöönkin, että kannataisi ehkä vähemmän istua.
Ja on mulla tänään ollut piilolinssitkin päässä. Noi sangat on niin vääntyneet niitten vieressä tai päällä, nukkumisesta, että kaiketi siitäkään syystä kunnolla näe. Se "mun eka poikaystävä" kerran istui kans lasini tuhannen säpäleiksi (ja sen kummemmin ei vaihdettu pöpöjä, paitsi lainasin sille kajaalia sen kokeiluvaiheessa).

On mulla tosiaan herkkä iho. Saan kaikenmaailman märkäruvet, finnit, kaloidit, ekseemat, lipomat, sun muut absessit. hehhee?

Sikäli että nämä linssit ehdi kuivumaan mun silmiin, ni kai ne on söhellettävä irti. Kerran kaupungilla ollessa irtosi silmästä linssi, sain sen kiinni, kiirehdin silmäasemalle tms ja peilailin sen itelle takas silmiin... oikeastaan muista tuliko niitä eka hieraista silmän nurkkaan ja sitä kautta ujuttaa poisx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti