anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, tammikuuta 21, 2017

Menköön, jos menköön sillä mönkään se aina menöö

Pelkoja: alan käyttää arkielämässä samanlaista äänensävyä, mitä puhelimessa asiakkaiden kanssa.
Heikkouksia: kehut tulee perästä päin. sitten kun olen niistä saanut itse kärsiä.,
Oloja: väsymys joka voisi kestää vaikka koko loppuelämän, sillä joitain itkuja ei pysty itkemään, eikä kaikki kylmyys koskaan lähde selkäpiistä...
No mutta se siitä vakavuudesta ja sen huvin kestävyydestä.
Vähän heikonlaisesti tullut tänään syötyä :D Silti kortisolit vissii jossain katossa, ja painokäyrät nousee silmissä... osaisipa objektiivisesti vilkuilla tuota vaakaa. Ainoa syy miksi mä edes kestän katella itseäni on ne masennuslääkket. olihan niidenkin käytön aloituksena oireina ihan aikuisten oikea ahdistus, jollaista en periaatteessa muistanut ikinä kokeneeni aiemmin.
Ahdistus: pakko päästä ihmisten seuraan, jotta oireet lievittyy eli sydämentykytykset ynnä muut paniikit lievittyisi.
Muuta: pakko-oireet, halu miellyttää, submissiivisuus. Tukiverkon hillitön mielleyhtymä olla sun puolella. :D (tai sitte ne haluaa vaan syödä tai tappaa sut, ei mitenkään statistiikka juttu tms tutkittua asiaa voi olla subjektiivinenkin näkemys)
Nii ja jos mä nyt jotain psykologiikkaa unohdin mainita, ja melko useinhan noissa jutuissa on se vikana, että olen muka "jotenkin huijannut" niitä.
Olen jotenkin vaan, kuulun siis, jonnekin täysin muualle kuin missä nyt 100% olen mahdollisuutenani loistaa tms. no mikälie puute tahi huonous, niin olkaa toki hyvä ja korjatkaa termieni käyttö sikäli jotakin *nirsk* huomautettavaa lie. Minä ja faktat olemme erottamattomia kamuja! Suurimmalti osin päädyin sinne kuitenkin mihin pitikin.
Siispä siis hyviä unia ja iltasatuja. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti