anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, tammikuuta 05, 2017

kulkuset jos vielä kilvan helkkäilee niin sitten mä kajautan

Söin vähän leibäbäbä. Tulin vähä täyteen. No ei sentään huh. Paitti olin hierojalla tänään ja toki myönsi että minulla on yläselän ongelmia. Kiva siitä sitten lähteä, kun pyörrytti vähän ja kun kävelin niin alaselkä oli minulle kateellinen, kun sitä ei käsitelty.
Tein reissun sinne mistä oltiin asuntoa hankkivinaan, tai ainakin niille main. Sain oikein blingit geelilakkaukset vaihdossa lahjakorttiani vastaan (jonka sain joululahjaksi). Normihinta 30e, jäi mulle vielä toinenkin käsittely kaiketi. Jutskattiin, sen lapsi olisi halunnut tulla tätin syliin ja loppu perhe siinä sitten melkein paikalla! Tyttöjenjuttujahan nuo... mutta voisin väittää että tottumuskysymys... Osaa selittää sitten, että yleensähän nämä käpäläni on jokseenkin turhat että nyt on ainakin koristuskäyttöä? Kivan muotoiset kynteni ihailtiin, sai vähän korjailukoksemusta tuo henkilö ja sentään minä ekan kosketuksen noihin geeleihin... ja jos ens kerralla jotain hilettä vaihdettaisi.

Yksi tyttönen lopetti meikän työpaikalta tänään... onko se tarkoituskaan noissa hommissa. Siis että miten mä määrittelisin mun oman vapaa-ajan??
lörilöriplöri. eeh. Kuiteskin rauhoitettua aikaa tämä huominen ettei soitella saa. Piipahdan vissii yhteen miittinkiin huomenillalla pakanoitsijoihin... hitto perkuleen kautta kiven kannon ja suomalaisuskonnon, kun meikän uskonnollisuus edes ole uskonto Suomessa - kyllähän se on kielletty uskonasioita jehoviltakin... paitsi jos oisi mitään ideaa jotain magickiä ruveta saarnaa, kun se nyt ei erityisemmin oo istuttunut kristinuskolaisillekaan, tai siis että ennen oli pakanat ja sitten tuli toi kännyttäminen. Jumalatarta tai ei, niin onhan tossa nyt enemmän jiitä jos henkeviin asioihin liittys naiseuskin muutes onhan toi neiti Gaia äitimaakin.

Varsin epämukava koissun pieruissa kirjoittaa enempi asiaa. Tuossa vieressä päästeli... jaa mutta onhan mulla tossa rexona kädenulottuvilla. Hajut on ikävä kyllä puoliks makuja. Eikä noita kerjääviä nappisilmiä kykene lopullisesti vastustella antamasta namejakaan..mikä siinä nyt väliin tulis..

Join tänään 1,5L kirsikanmakuista pepsi maxia. Nyt siinä on vattenia vuain. Aamusta ollut mitään jääkaapissa, eli rautatieaseman tunnelin siwasta hakisin lopulta. Kävin maksaa sen mun lääkärijutskan (paitti että mikään oo mennyt tililtä vielä eli saa purra hammasta ja venata että mun rahat kaikkoaa.)
No mutta voihan banaaneja kaksi kappaletta. Ja sekin voi on pakko olla sydänystävällinen, koska mulla ei tarpeeksi ole hyviä rasvoja verestä mitattuna suojaamassa meikän suonia.

Pojankollit oli äskö hakemassa karkin kerrallaan lähikaupasta. Eiks ne ollut jotain perunoita, mitkä vaan pyöristyi nollaan euroon. On siinäkin huvit. Jos ne vaan ottaisi sieltä sen yhden karkin käymättä kassalla, se oisi jo näpistystä. Mihin tää maailma menisikään.

vaineskaan ei kiinnostaisi mitään kirjoitella joutenolollaansakaan loll11!!1o löllö.

jos nyt jotakin k18mainittisi, niin menisi syömäpuolelle eilisestä kun tein poppareit ja mun piti "pilata ne syömäkelvottomiksi" hotilla tabascolla mut päädyin syömää kaikki ja sitten katoin jotain randomia rotujenvälistä (interracial :cP ?) suuri mela tummaihoisella nai jotakin blondii sihteerikköä, en tiiä tiiättekste sen videon just mutta liekö pornhubin jotku hotimmat videot sijainnista Suomi-- niin sittenhän mä sormetin niillä habanerosormilla ja kävin sit kai mikä-se-sana-nyt-on kiimaisena tai jotain.... sillähän periaatteella se kiihotusöljykin toimi(???)hottista ja kylmee.

Se siitä itsensänolaamisesta ja toivottavasti päivänpelastus joillekin aina kun nuita juttua kerron sen arkisen sijasta joten rasti ruutuun.

sit sit sit. shit she skit lopppus j.ö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti