anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, tammikuuta 15, 2017

käyn rotvallinreunaa mä ilman saumaa dydydydy dyddy

Olen jo liian kauan lohduttanut ruoalla itseäni koska ihmisten loputon tyhmyys, niin no onhan se melko lailla loputonta. Olikos siitä jokin sanontakin. Minuun ei vaikuta kuin kaksi asiaa, tähtitaivas yläpuolellani sekä ihmisten loputon tyhmyys. Jaa mutta se olikin Kantin moraalietikkaa... ööh.
Kattelin tuossa social networkiä, ja mietin kumpi on tärkeämpää, olla oikeassa vai olla niin hauska että nauraa katketakseen. Älytön voisi olla tuo vastaus jos jotakin vastausta alkaisin soveltaa... mutta aikoinaan tuli tuo elokuva katsottua the facebook effect kirja lukeneena. En ole päässyt sitä accidental billionaires kirjaa kovin pitkälle, jonka mukaan leffa olisi tehty mutta samat asiat niissä jokseenkin.

Se on vähän niin kuin... noh, joku väitti jossakin jodelissa että potter kirjat ei ole kirjoittanut autisti, sillä ne ei ole mitään hyvinrakennettuja maailmoja ihmiseltä joka niitä rakentelee tuosta noin vain... onhan se rowling itse kirjoittanut puolustuksekseen jotakin tuohon jossain haastatteluissaan eikä tuota väittänytkään, mutta en silti näe etteikö se maailma olisi luotu "autistisen" hyvin. Kaikki kirjat lukeneet on käyneet Tylypahkan... no mutta juu, onhan kaikilla vähän autistista logiikkaa.. etten olisi ainut josta voisi tämän haukun tehdä. kaikki rakastaa altavastaajaa... terv. blogin pitäjä joka aikoinaan kuuli tuon lauseen englanniksi: Everyone loves the under dog <---sinne päi

Kirjoista.... varmaan ja elokuvista... noh, totesinpahan vain että netflix on ehkä valovuosia jäljessä elokuvissa vaikka olisi miten hyviä tahansa, mutta kun ne on niin kaikki nähty jo maailmankaikkeuden alkuaikoina kivikaudella jollain... siis että onko Suomikin vasta 100v?? Tuntuu ikuisuudelta. Enkä edes väitä olevani vanha sielu. Aivot nyt vain sisältää turhia megatavuja enemmän mitä sitä oltaisi arvioitu.

Olin tosiaan menossa kaupalle tai johki rahoja käyttää lievittääkseni tätä olemisen tukaluutta missä olen vain jotain sekavetelisoppaa mitälie aivolillujais nestettä ja ihmisiltä loppuu ne itkunauruhymiöt... suomen suosituin hymiö se. Ehkä jopa maailmankaikkeuden hulvattomin sikäli että kaikki apinat sen osaa löytää näppäimistöltänsä älypuhelimen kautta omassa... lieniskö välinpitämättömyys vai muu mikä-nyt-liittyy-mihinkään asenteella, ettei metsässä ole montaa ihmeellistä asiaa kun sinne, uskaltaa..

No joo. Poistin sen koko rahaan liittyvän keskustelun tuolta, koska ei ihmiset opi - kuulevat vain sen mitä haluavat. karu totuus, joka sattui olemaan erään äidinkielen kirjankin alkusitaattina uskotte eli ette toisinsanoen täysin sama mulle. Ilmeisesti on täysin sama onko se kate tilillä pankin lupaus antaa rahaa sulle. Ja koska mulla ei ole katetta ja muutenkin mä vain kerta kaikkiaan voitin sen koko keskustelun. ihmiset haluaa laittaa kuitenkin jotain foliohattuja päähänsä, ja luokitella kaikkia asioita oman näkemyksensä mukaan helpommin ymmärrettävään muotoon. (Joko mainitsin että, minun mielestäni kaikkea pitäisi pystyä lukemaan...)

Olisinpa tiikeri, kävisi se häkissä oleva tai sit puolenhehtaarin... tigger.

Kuiteskin niin eiköhän tää tästä taas kun taas jonnekin itseni likoon laitan hiekkalaatikoille.
intertekstuaalisuus.com!! tai siis niinku että hajottaa miten paljon mä lueskelen netistä kaikkea, ja sitten jos mä esitän tän tiedon muille niin se on muka jotain sekametelisoppaa tmv
Kuten niin monissa jutuissa yleensä niin kiitos hyvän sisälukutaidon ja kaikkea, niin ihan mielellään otan tuota informaatiota vastaan miten sitä vapaa-ajatella, koska tieto lisää tuskaa, tai mun tapauksessa saan vain lisää lievitettävää??

oppista poppista jos sattumoisin ketään loukannut olen tietotaitoäly-mitälie maailmassa sitten on "mielenvirtaa" jnejne,,, tekosyytä tehdä musta alemmaista heidän omalle ajattelulle ja kritiikille tai jotain.... kun mietin että ei kenenkään ole pakko sitä maailmankuvaansa laajentaa. Olihan ne siellä mun vaihtarivuonnakin kukaan poistunut ikinä sieltä pikku saareltaan ja olivat sisäsiittoista, aggressiivistakin välillä, sakkia. mutta jee jee porot lappi joulupukki, haista mun hikisukka, niin tota jos kaikki mahtuisi maailmaan, nii nii....s.king olisi kuitenkin kirjoittanut jo tämän mun blogipäivityksen aikana romaania. ja onhan sekin tapansa kuolemattomuus hoitaa, aamen

tota, olisi niin monenmoista mielipidettä kaikesta! siksi kai pitääkin tehdä miinusta ja plussaa asioista, että mikä on tärkeää... ilman arvostelemista- mä en arvosta hevon kukkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti