anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 10, 2017

käännän kaiken negatiiviseksi-- jaaha --jäi nyt vaivaa sen verran että mikä peili mä sulle oon??

Niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Eli karseanmoinen nälkä! Syön nyt tämän eilisillan pitsanlopun, sekä juon colat. Lueskelin jotain Aamulehden apokalyptiseksi selviytymisjutuksi piiloteltua "hyvää uutta vuotta" -viestiksi eilen kännyltä, ja ilmeisesti kaikki vetäisi pitsaöverit ennen kuolemaansa?? Eihän tossa ole järkeä, jos sallii itselleen jo aina sen mitä, söisi muutenkin piittailematta kaloreista ja piittaamatta ilo kiloista---

Sain töistä mahdottoman paljon kotitehtäviä eli miettiä puheluitani. Täytyy kyllä melkein myöntää, että kun vaihtui vuosi, niin mä oon taas joku ihmeellinen tabula rasa eli muisti on pyyhitty sileäksi... muista koulutuksiani sun muuta?? Paitsi että oli kyllä koulu niin paljon töitä estääs... Eihän se väkikään sieltä enää sama, ole just ketään. tai siis niinku. Aika harvoin tarttee kenenkään mua käskee miettimään... se on sama jos käskisi mua nurkkaa häpeämään...

sama jos mun avopuoliso naama vitulla muistuttaa, että mulla ei ole huomiseksi evästä ja sitten avaa hetken päästä jääkaapin oven ja siellä on joku tonnikalapasta-ateria sekä aamuks rahka, niin ei toi musta sydäntä lämmintä eikä venusta herätä kiertoradaltaan sieltä jos ukkeli valehtelee mulle!! Miten niin muka olen negatiivinen.

Toisaalta jos mulla oisi nyt tarpeeksi pisteitä painonvartijoiden mukaan vetää 5 palaa pitsaa tänään, niin kuis mulla sitte 70 kiloisena oisi alle kolmea palaa vetää enää vaan per päivä?? siis ymmärryksee mahdu taas vaihteeks vedänkö tänään 5, 3, vai moneenko palaan pitsaa. lol.


Okei mä en osaa kirjoittaa.... mä en osaa miettiä... mä en osaa käyttää suuta... valehtelisin jos väittäisin että jotain näistä premisseistä jäisi mieleen sillä erää kun tarvon läpi synkeän elämäni jotenkuten vaan vimman raivolla, joten pointti lie se että sä sanoit mitä vaan, mutta mä en anna... usko kuules.


kärtsää ukkeli tossa maggaraa... mä otan lasin viiniä ja rentoudun nyt loppuillan. ilman tupakkiaki jo pari päivää. Täähän niin kuin uudestisyntynyt kesä! Paitti viime kesänä en kyllä ollut tällainen tallaaja joka ottaisi mitä duunia vaan vastaan taikka olisi edes keskinkertainen siinä kuten missä tahansa muussa hankkeissaan :~o ei oo profeettoja omalla maillaan profetoinutta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti