anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 17, 2017

destroy, what destroys you; and feel what you feel

Kovasti on tampereella yritystä, yrittäjyyttä, myyntihommaa... Mä en itse ole ollut sitä mieltä, että minusta olisi myyjäksi koska niin vahvasti tuota on veressä kuitenkin... isovanhempien kioskista lähtein, tukkureissut, irtokarkkien pussitusta. Äiti haribonallena, näkee niitä vieläkin kaikenlaista promootiota ihmiset kutsuu juhliin Frozenin elsan tai jos ei baarimikkoa, niin munamiehen standupeista kuitenkin on tarjolla hahmoja. Törmäsin Feelya yrittäjään facebookissa, joka nääs täältä päin toimii kanssa. Jos mulla ei olisi esteenä raha ja se, ettei ketään tulisi mun juhliin, niin mä toki ottaisin helpoimman tavan järjestää ohjelmat paardeihin. Olen yrittänyt halloweeneja ja synttäreitä järjestää monet kerrat. Tykkäänhän järjestää niitä omasta mielestä. Aina siitä asti kun ekat horror partyt vedin 10-vuotiaana ja katsottiin Wolf ja juotiin istuen telkkarin edessä juomassa limua. Tätä ideaa ette sitten varasta: leikattiin 7päivää lehdistä silppua, ja heitettiin vieraiden päälle kun ne tuli sisälle. Lindahan tuon keksi ja sitten sieltä silpusta piti etsiä Lampeniuksen naama, ja kyseinen Linda tuon sitten löysikin ihme kyllä? Ja muutenkin ala-asteella on kaikki halunnut mukaan synttäreilleni. Kiusaajatkin löysi tiensä oksentamaan meidän vessaan poikien lisäksi, jotka olisi pelannut pullonpyöritystä. Aah, kultainen Kyrön, sekä Ylöjärven nuoruuteni? ja eräs täti kerran laittoi ohjelmaa synttäreille, teki coctailtikuista, nakeista ja vesimelonista naposteltavan kakun - jos ei muisti petä, ja ohjelmassa oli arvausta ja sen sellaista. Äiti ei ole useinkaan tykännyt juhlistaa oikein mitään juttujani, mutta silloin tällöin on mennyt rahaa pitoihin.

Virallisesti mulla on töistä vatsatautia tänään, kun pois lähdin. refluksini on pahentunut muutenkin myös, omeprazolia nassuun vaan, uusia reseptiä.

Jostain luin, että talous tai työttömyysaste olisi kohenemassa. On joku keksinyt Muumi ohjelmaakin korvata vanhat ääninäyttelijät ja laatua parantaa hd:ksi. Kuten silloin joskus lukiossa sanoi eräs aineopettaja, niin "mennään sen mukaan".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti