anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 22, 2016

we are all running from things from doing other things. -dr. phil

Puuduttava päivä töissä... päivitin facebookkiin jotain, että ihan kuin olisi fistattu ja lyöty ympäri korvia, kun sieltä lähdin... istumatyötä se vaan melkein kahdeksan tuntia ja palkka? Niin no, jos mä nyt aamulla tein jokusen kaupan ja voitin jotain niistä karkkia tms. niin on se melko vähän etten sanoisi siitä huvista... huomenna pitäisi tulla viime kuun palkka, ja ehkä pystyn maksaa vuokraa tai jotain muuta laskuja sitten.

Niin ja jos joku miettii mistä noi olotilat tuli, niin ehkä mun ergonomiasta plus kuulokkeista. Kukaan normaali ihminen tee tuota. Jos huomenna saisi tunnit täyteen, sekä pääsisi hyvin ansaitulle joulua viettää. Aamulla olisin halunnut vaan jäädä sänkyyn, yritin monta kertaa jäädä sinne mutta vein koiraakin ja tuo toinen työholisti patisti lähtee kuitenkin.

Oikeastaan suihkuun ja nukkumaan enää tänään. Koko illan katsonut Netflixin Van Helsing -sarjaa. Van tarkoittaa ehkä Vanessaa, jonka veri on jotenkin omituista tai jos se puree vampyyria, niin ne muuttuu takaisin ihmiseksi. Mua kiinnosti se tarina kuolonsyyntutkijasta, joka totesi että ei se ole kuollut, sekä mitä on tapahtunut sen Vanin lapselle tms... aina löytyy joku nössö tekosyy, miksi seurata juonta edes.
Eiköhä se kello ole kuitenkin noin myöhä jo, niin joten kuten mainitsin, niin muminat pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti