seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

17.12.16

tukka hyvin ja kello näkyy

Vähän on krapulan tynkää... toivottavasti pystyn lukea kirjaa tuolla kylpylässä, ja muistan ottaa semmoisen mukaankin? Vähän kuuntelin eilen illalla Kuvernöörin nousua eli zombie kirjaa, ja mua alkoi oksettaa... sieltä tuli jotain keltaista nestettä ulos, tod.näk. jotain sappinesteitä tai en mä tiedä...
Otin kyllä särkylääkkeen, mutta jos tämä olo parantuisi tästä niin pystyisi nauttimaan mistään. Puoli litraa join 32 volttista suomiviinaa illalla... yö meni todella huonosti, mutta ehkä huonomminkin voisi mennä. Tuntui että kaikki mun aivonystyrät hupeni yhteen tai kahteen ja päässä jumitti maksimissaan pari ajatusta eestaas velloivat...

No comments:

Post a Comment