anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.12.16

toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.... too soon?

Tarot korttini kastui ja meni piloille, kun tuo oli ripustanut lakanan kuivumaan niiden päälle osittain.
Katsoin Suuri puhallus 2 elokuvan aamulla. Vein vähän koiraa, hain röökiä, syönyt.. herättyäni siis vasta kympin jälkeen. Ja mieluusti olisin nukkumattia enemmänkin tavannut.
On ollut jokseenkin hidas päivä tänään. Somea vilkuillut jonkin verran tuossa instagramia sun muuta.
On kylmää ja pimeää, en tykkää. Laitoin fb:ssä bannia joillekuille henkilöille joita en tunne mutta ilmeisesti pitivät minua kovinkin kusipäänä kun naureskelin heidän kihomadoilleen näemmä.
Poistuin yhdestä toisenkin ryhmän "tsemppaus" wappi ryhmästä, kun sanoin käyväni salilla enemmän, koska odotin tietenkin tukea että muistaisi useammin sinne mennä käymään, mutta vastaus oli lähinnä lyttäämistä että ei tykkää käydä salilla siitä ja siitä syystä jne joten en tajunnutkaan liittyneeni joidenkin katkerien suomalaisnaisten ryhmään jossa muuta tehdä kuin muiden yritystä edes mollata.
Muuteskin jotenkin tuntuisi ettei mitään tapahdu ja muutenkin mun syytä kaikki turha. Kärsin kaikenlaista vaivaa just nyt, joita ei viitsis lähtee huutelee.. jälkiviisaus on kätevä tekosyy olla olematta huomaavainen tai yrittää ymmärtää muitten (sielun)elämää

Eniveis. Jos ette ole nähneet tuota Now You See Me 1 tai 2, niin silti tahtoisin olla niistä taikureista, se joka tarttee yleisöä... sillä perusteella että mitä enemmän näet, sitä helpompi silmiäsi pystyy huijaamaan... silmä silmästä jne. Tykkään kovasti kaikenlaisesta mahtipontisesta, teatriaalisuudesta ym ym kaamean ylitse liioittelevaisesta, ns. elämää suuremmasta, juonista joiden selvittämiseen menee kauheasti vaivaa mutta lopulta kääntyy mestarilliseksi kuten hmmm... Harry Potterit, TSH, ym ym. Mutta tuon kirjan taidan jättää kesken, joka on jotain Tolkienin alkutuotantoa tms synkkää kalevalaisrunoista inspiroitunutta tarinaa nimineen jne.

Sen suuremmitta kohtalonpunomisista välittämättä, niin olkaatteen hyviä ja karkailkaa pois tästä maailmasta ja liittykää tosielämään, etten sanoisi kyllä ite noin-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti