anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

sisältökohtainen asiakaskohdennus

kajsablom.com should be up and running soon...(in 48 hours)
inspiroiduin siitä, että tuo sanoi, että olen hyvä sähläämään tietokoneella :D
Koiraa mun pitäisi lähteä viemään. Siitä en ole yhtään inspiroitunut...
Tein taas smoottia kun pääsin kotiin. Lisäksi mulla on pepsi maxia, joten kaikki on silleen kivasti...
mun sivut oisi oikeastaan lähtenyt uusiutuu automaattisesti vuoden lopussa, ja niitä mä menin vaan muokkailee, koska ei ole siihen varaa... joten uusin mun koko perkuleen domainin. Tai siis, kertoihan mun kaveri Naomikin käyneensä mun sivuilla joskus. Kun vaan keksisi sinne sisältöä, eiks jeh (luulisi nyt ettei olisi ongelma tänä päivänä).
Joulukortit on tullut. Useimmissa oli just jotain pari tonttua kuvassa. Kolmessa peräti. Varsin omaperäistä! (...not)
No mutta kuiteskin niin hyvää päivänjatkoa ja joulunalut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti