anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, joulukuuta 05, 2016

sillä välin säärintamalla..

Kiroillut tänään enemmän kuin viimeisenä kahtena vuotena yhteensä.
Toisaalta päivitän tän läppärin dvd pleijeriä (cyberlink)  ja kohta ehkä katson siltä Ghostbustersin- tai näin ainakin oli suunnitelmani. Mun tv on nyt tyhjillään olevassa asunnossa, jonka asukas sitä tuskin hetkeen osaa tai edes tule käyttää ja mulla on kauhea pino just hankittuja leffoja vielä kääreissään, jotka odottaa katselua - eikä mulla siis ole nyt itsellä tv:tä kun möin sen ja hukkasin rahatkin, mutta huomisen linnanjuhlat katson kyllä sitten sitäkin intohimoisemalla katseella...

Inhottavaa säntäilyä paikasta toiseen, tuskanhikeä jne... Alkokin oli jo sulkenut ovensa näin aattona.

Hukkaan menee tuo toimistolla vietetty aika, kun ja jos ei myytyä saa mitä pitäs. Niin ei tuu provikan provikkaa.


Aamulla tuli inhottava kiirus mun lääkitykseen terkkariasemalle, kun en muistanut koko asiaa kunnes heräsin ja tuohon oli aikaa puoli tuntia sovittuun aikaan. Äsken sain mun pokemonpeliin yhden aipomin, kun olin voittanut jostain joulukalenterista.
Joku tuttu oli muuttanut lähistölle, ja soitin sille.. näkee kohta pystyykö tuota lehvaa katsomaan tällä pelillä... no nii... columbia picturesin logo alkoi ja mä rupee katsomaan<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti