anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.12.16

Sikäli se teitä liikuttaa sydämenne pohjajuuria myöte

Vähän etäisyyttä tästä kirjoittamisestakin muka... Eilen oli kova päänsärky ja tänään se tuli myös. Pomoni kysyi enkö oikeasti voi tehdä työtä, ja se jäi takaraivoon - kun lähdin pois 22min etuajassa >_< Teen sen puolituntia vaikka huomenna.. sain sentään jotain kauppaa aikaan, ei siinä.
Postissa tuli mangaa, ja Saksasta suklaata... parit animaatiot katsoa vaikka joulunkorvilla (Ice Age5 ja Dorya etsimässä, jonka lisäksi Purge election year kauhu tai Suicide Squad lehvat).
Tili on viiskyt senttiä miinuksella ja saan vasta ensi viikon lopulla mitään. Laittanut kaiken sileäksi kaiketi... tilannut kosmetiikkaa kiinasta, ja ei kai nyt yksi puhelinkuori voi meikän taloutta kaataa, no niin kai se sitten voi kun eilen käytiin syömässä burgerkingiä jne sain silloinkin kamulta parikymppiä kun sen televisio vietiin perille tarvitsevalle, mutta kaikki menee silti, mitä tulee.
Niin ja joulukortit on nyt sitten matkassa. Tulostelin ja muokkailin meidän labbiksen joulukortteihin itse eilen jokusen, ja kaupastakin tuli hankittua pari kappaletta; ja niitä lähti vaivaiset 6kpl.
Olen lihonut ja jos mulla ei ole nälkä, niin sitten on ylensyönyt olo joten mikään ei ole hyvä.
Lopetan kai nyt sitten tupakoinninkin kun rahaa ei vaan ole yksinkertaisesti. Että tähän se homma on johtanut.
Onneksi on viikonloppuna kylpyläyö avokin ja koiran kera (lisämaksusta saa kuulema karvaisetkin otukset tulla).
Nii ja jos ihmettelee joku tuota kun sain kommentin joltain iskäleipoo.com blogin omistajalta, niin sehän on nyt selvä että hassut heput juttelee mun kanssa töittenkin lomassa... eiku.
Palauttaa pitäisi yksi kirjastonkirja, ja lisätä kamuja mun käsikonsolille, mutta ei ehdi tällaisia vähäpätöisempiä juttuja kun mun piti luututa lattiatkin. Toisaalta jos vetäisi panadol novumia nassuun ja eroisin tästä hedarista. Tilasin kiinasta jotkut karseat, mutta erilaiset silmälasit, vahvuuksilla 22e joten sinne ne loput rahat meni. Nämä lasini maksoi vain 24euroa. Vaihtelu tekisi hyvää ehkä, paitsi jos saisi jotkut oikeat lasit mitkä olisi laadultaankin paremmat ettei olisi mitään mini migreenejä . Toisaalta vaikuttaa niin moni muuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti