anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2016

routaista maata lohkaroittessa sattuu maakami päällekäymään (selvisi mustelmin) toisin kuin titanic

Miten noi kelajutut sun muut vie minusta aina mehut. Hain hoitotukea... kerroin miten asiat on eli mahdollisimman huonostihan mulla menee, että sen saa.
Soittelin muuallekin, kun pääsin kotiin (meille tuli jotain tilitoimiston postia ja laskua, laskua...) ja sitten vein koiraa. Piti mennä salille töitten jälk, mutta kävin mäkkärissä?!! Ostin kasvispiirakoita ja energiajuomaa, askin tupakkaa ja 100e s-ryhmän lahjakortista on vielä puolet. Kai sillä elää vielä ensi vuoteen, muutenkin tili miinuksella ja pitäisi yksi 20e lasku maksaa pikimmiten, vai antaisiko perintään mennä hmmm. Ei jaksaisi välittää eli puhe mistä puute. Vuokranmaksua -50e tästä kuusta uupuu myös. Käteiset on mennyt bussikorttiin ja ostin mä tigerista sukat 2e eilen eli kai ne kattaisi ton tilivajeen just ja just jos olisin ne uskaltanut tilille tallettaa.
Jos oikeasti saisi jotain asumistukea tähän vuokraan. *mutinaa viime vuoden kuntoutusrahasta*
muttah. Loinen mikä loinen eli en... shokki.
Tällaista palloilua tää on, ja sitten jos jotain lääkekustannuksia aletaan niistä karsii, niin öö- kai sinne uppoisi jokunen tonni parin kk välein ellei enemmän. Mainitsinko jo, ettei mulla ole sellaisia rahoja pistää lääkefirmoihin, niin mieluusti kuin asuisin vaikka ulkomailla ja itse hankkisin injektioni tai jotain... *mutinaa väkisinlääkityksestä*
Päätä tästä kaikesta särystä kuitenkin saa eiku.
Kohta hakee lisää tota mun masennuslääkettäkin 4,5e. Ja huomenna sinne siilinkarin kahvioon miittiin osallistumaan kirjojen suhteen. Kai mun joku latte tarttisi ostaa -.- tms
Ja sitte onkin jo 2017 ...oon miettinyt kyllä uudenvuodenlupauksia minuutin tai kaksi, sekä montako kirjaa aion saada luettua loppuun. hah! Aamupaino oli 121,4 joten kilon on pakko olla mennyt alaspäin kun on ne vatsalihaksetkin kipeytynyt eilen. Ei mitään hallinnan tunnetta minkään painon suhteen, kun näin paljoa ikinä ole vaaka näyttänyt. Periaattees, laihduin 10kg ennen lukiota kun uutenavuonna aloitin. Opin että sekin on saavutus, jos paino ei nouse. muthafaka. niin helppo väittää että on itsekuria, jos ei oo aloittanut huonoja tapoja jostain sysäyksestä.
No mutta jea mä olin se vahvin sperma... kaikki siitä eteenpäin on kai sitten ollut jotain ennaltamäärättyä. Olispa tehnyt ees yhden äpärän samanikäisenä kun mut oli synnytetty... mä halusin aina tietty lapsia, mutta lähinnä siten että kiinalainen horoskooppi osuisi sopivasti että tulisi mukuloitten kans toimeen. ellen oo poistanut sitä livejournalista, mitkä ne vuodet oli kun aattelin lapsia hankkia, montako niitä oli... ei jaksa enää miettiä moisia juttuja.... apina, lohikäärme, käärme, rotta... kaikista vähiten joku koira, lammas, jänö/kisu. Koska mä paheksun koiria koska ne on foodieita, todenmukasii, lampaat on taiteellisia, ja noi jänöt rauhallisia nössöjä... mieluite vaik hevonen tai härkä. eikä todellakaa sikoja. siat... no, vähän se riippuu onko niiden luonto puu, vesi, tuli vai metalli, koska puu on siitä ärsyttävä että se on ymmärtäväinen ja siis toi mun maa merkki on niin käytännölline ettei rajaa. jos mä suutun niin mä selvitän asiat kirjoittamalla kirjeen tai jotain. Tosta tulikin mieleen 2008 maailman noloin fanikirje yhdelle bändille, kun laitoin vaan paluupostimerkin kuoreen ja tyhjän viivapaperin. en tajunnu pyytää saisiko nimmareit. öö. ei vissii nekä tajunnut. niitten mainoksissa käytti sit taustana jotn rypistettyä paperia, ihan samannäköistä liekö olleet sattumalla liikkeellä mutta nolotus-huolestuneisuus-raivarit pitkin niskaa aina kun sitä mainosta näki. jees... huoli hattuun ja hattu taskuun. rikka silmästä ja halolla päähän eiku, märät kullit otsaan vai mite tuo äkkiseltään nopeeta muisteltuna kuullut outoo sananpartta viisaudettomattomuudellanskaaan.
Ja mä oikeesti muka julkaisisin tän kaiken paskan mun rakkaasee blogii no älkää edes luulko rakkaat mielenterveydellisesti tukevat lukijaiseni-

huh. ja sit muka särkee pää?? ei. sellainen aavistuksenomainen epämieltynyt oloke vaan tossa etuaivolohkossa. sikäli aivojaan ei pysty tuntee ja silti siellä nii paradoksaalisesti kipukin aistitaan oikeesti vain.

niinku että nolla pistettä ja potku munaisilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti