anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 27, 2016

pötkin karkuun ennen kuin ehdit hullaantua takasin!

Olin puoli tuntia salilla... piti tehdä smoottie, mutta vedin purkin salsaa ja tortillasipsejä, mikroranskiksia, tein tuosta avokin mannapuurosta (sellaista paksua, tuli ihan jonkun äitipuolimummun pöperöt mieleen) suklaapuuroa kulhollisen kun katselin netflixiä.
Kuultiin nyt sekin, että sen avokin suomenajokoiran pallero on nyt edesmennyt koira... keuhkot mennyt kasaan syövän takia. Nyyh.
Miksi muuten noissa pokemon korteissa on monta samaa korttia. Mulla on kolme kappaletta ainakin samaa pokemonia. En löytänyt eilen mun kivi/taistelu pokemon pakkaa, mutta varmaan nekin 60 korttia laittaisin taskuihin ja kansioon.
Huh meinaan oon täynnä, surullinen ja samaan aikaan kylmähikinen. Äippä ei laittanut mulle joululahjaks rahaa. Pyysin neljäkymppiä, koska mun tili on miinuksella ja jotain ostoslaskuja menossa kohta perintään vaihteeks, kun en ole silloin kun rahaa olisi ollut(ko) niin maksanut niitä tuolta nettipostin kautta, kun ei muista sieltä edes kunnolla katsoa tai jotain.
Jos tekisi tän viikon 3t työvuoroja, ja esim. kauppa per päivä? Ne provikat menee vissiin suurella veroprosentilla, kun ilmoitin saavani 500e vuoden loppuun tai jotain eikä uutta verokorttiakaan ole vielä saanut hän. Tai siis koko oleskeluni ajan siellä saanut hmm... muutaman kymmentä myyntiä/kauppaa/tilausta jotka sen sitten oikeasti on ottanut, ja soitellut n.7000 ja yli puhelua (tuskin noista kovin monta on edes vastannut, mutta yritys hyvä kymmenen).
Toin eilen mun minitrampoliinin olohuoneeseen. Jaksan helposti sillä pari minsaa kerrallaan, ja askeleitakin saa sata kasaan nopeasti. Olisipa vaan parempi iphonen appsi tarjonta, että jotain peliä missä käyttää askeleita pelivaluuttana jotenkin luovasti, niin siinähän se kunto kohenisi. Mulla on jo wokamon ja walkr, mutta muuta ja mitä?! Siinä oisi hyvä markkinarako jos useammat sen kekkaisi muutkin kuin tuo fitbit, kun en mä rannekkeella tee mitään/haastaa halua muita/maksaa 40e pottiin, joka jaetaan niiden kesken jotka tarpeeks kävelee. Mun piti voittaa se laihdutushaastekin silloin joskus (dietbet) ja ehkä jotain voitin, kun huijasin avokin painon saavuttaneeni :'). En kuitenkaan saanut sitten sitä 300e pottia, kun ei pystynyt kuukausitasolla maksaa. Ja nytkin oikeastaan tuosta salihommasta laskuja tulee nopeammin mitä siellä ehdin käydä eli kerran pari kuussa. Syömingit kuitenkin ylittää sitten kulutuksen eli lihon eli mitään ole tehtävissä. Vaikka kyllä mä ihan täysillä vedin, mutta sitten alkoi heikottaa salilla silti, ja esim. kun lähdin sieltä niin tupakka tarttui kiinni huuliin kun olisi ehkä voinut juoda vettä, mitä siis en tee edes syystä että pieru.
Varsin kiintoisaa luettavaa taasen?
Tässä nyt kuitenkin lyhyehkösti:

#minitramppa, #töitä ja salia, #lopetettu koira, #syömisöverit, #velkaa, #pokemonkortit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti