anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2016

mun henk.koht. oma palvelija!?

Taustalla huutaa Jamie Oliverin jouluohjelma. Moniko oikeasti Suomessa tekee jouluksi kalkkunaa?

No mutta ehkä tärkein päivitys tänään... halasin miespuolista opettajaa kun erottiin <\3 nollas (0) koulupäivä mulla tänään siis oli. Tuli ihan deja vu jostain mun yksipuolisista romanttisista tunteista kun rakastuin kouluaikoina yhteen tyyppiin luokallani. (tai no, kaksi kertaa peräkkäin, ja en oisi silti sen kaa harrastanut seksiä periaatteessa.) ja sit mä kerran tanssin sen kanssa pakollisella vanhojentanssi kurssilla, ja kourin sen olkapäätä ja mitälie huohotti siinä sit eläimellisesti, vai olinko se minä.

Oltiin pancho villassa syömässä, satuttiin vierekkäin ja en edes kourinut sitä pöydän alta. Ehkä eniten mua häiritsi sen harmaa nenäkarva, joka ulottui varmaan metrin päähän. Sikäli että mua häiritsisi tuollaiset asiat.

Ja sit muka "ei tuu ikävä", niin kuin se luokan ainoa pariskunta keksi jonkun inside läpän...
njaa. tacot oli ihan ok, kun huuhteli alas pepsillä... huulten ympärys poltti hetkisen, kun oli sen verran tulista. Söin naamalla kait.

Sitten me lähdettii heti syömisen jälkeen tuonne puffilaan ostaa atoja. Muut taisi jäädä sinne ravintolaan, koska mä venasin bussia varmaan ikuisuuden ja se koulun punainen auto ei ollut vielkää lähtenyt sieltä pysäköidyltä paikkaa. En mennyt takaisin edes, vaikka ne muut olisi saattaneet jäädä jälkiruoille tms.

kaikki loppuu aikanaan, samat tuulet puhaltaa, ei mikään pääty milloinkaan, samat sateet lankeaa nimim. varmasti väärinkuullut sekä -ymmärretyt sanoitukset,

Siis koska jos mä nyt päivitän tätä blogia vielä niin se on sitten tarun loppu. Mä olen ollut tuhma kuitenkin tänä vuonna, ja oon se kummitus siitä oopperasta joka jää aina yksin ja yhyy.
Mutta eiköhän ne mun tuikituntemattomien panopäivät oo jo loppu. Muistot jää ja kovasti mietinkin aina välillä omaa hurjuuttani. Mutta sikäli että kaikki on mahdollista, niin ....vitut minusta. fikh mih.,ou mai gaad, jne.. meinasin kyllä kirjoittaa sinne heidän palautelappuun, että [opettajan nimi] on HOT!
Mutta kaikki hottis sanat on niin kulunut loppuun... mitälie harmaita hiuksia tästäkin saa taas

argh. c'est trop fin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti