anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 29, 2016

Lopetuksekseni minun on sanottava, alkuhun palailtava

Nuo saarioisten äitien (haha luin että ämmien) lämmitettävät laatikot ei todellakaan maistu millekään, jos vertaa monetko monenmoiset itsetehdyt lootat on saanut maistaa itse joulun aikana.Ja tässähän se päivitys suurimmaksi osaksi tulikin? Ei vaan, olin tänään tunnin tuolla kirjojen ystävien miittingissä kahvilassa tuohon bookcrossaukseen liittyen! Varsin muksat jutustelut väestön kanssa naisia, siellä tuolta kauempaakin!
Yksi kirja tarttui käpälään.Kannessa sydämiä, liekö jonkun psykologin kirjoittama ja bloggaajien ylistämä miten-tämän-nyt-sanoisi... opettaja kohtaa oppilaan sydeemiä takakannen lupauksia jos uskoa nyt ainakin?? Minähän voin sitten pigmenttiä lisätä sinne mielikuvituksen värityskynillä aukkoihin jos jokin tarinassa jää uupuilee :o (koska mun kyrpä on niin vanilja, että maistun jäätelölle ja mm k18!)(no oki tuo sopi ehkä paremmin siihen netflixin demonikomediaan jossa se blondi oli nusaissut jotain opettajaansa myösqin))

argh mä käytin ala-asteella viimeks näin paljo sulkumerkkejä, kirjoittamassani tarinassa sen kohtauksen yläpuolelle ettei saa sanoa että ne suuteli -.- siveys on siveää sanoi sipuli, kun tunnilla kuorittiin mitä on rakkaus ö_Ö;;

jo en kestä mä kaikkea tätä
sanokaa mua sipuliks
epämuodostuneen kuoren sisältä
perhonen puhkeaa kukkaan

pffft. ku ei mä ole runoilija. härin tuski mää osaan ees kattokaas kirijoitaa
 (ja punakynä on tosi halventavaa.)
kautta seksikohtausten. mutta on niin voimakas sana..
tässä tattina istun enkä saata muuta. seize this moment. karppi däämn.
eniwöys. laiffi elää ja kieli sulaa muotissaan
xDxDxd

mulla ei ollut pienenä mielikuvitusystäviä, mulla oli nettituttuja. paitti ehkä Legolas,
joo ja lapset on ihan ********* pelottavia !!! nimim liikaa kauhuohjelmia katsoneena, sanon että jos kauhuleffassa on koira. ei sitä selviä hengissä!? tai no en kyl tiiä miten se s.kingin cujosta kertova kirja päättys. liekö kuoli toi painajaiskoira? nii ja uinu uinu, lemmikkini nii niii kis kis..

'uh.

ens vuoteen puppelit, puput

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti