anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 01, 2016

käyn höyryillä

Miks varte naiset saa aina hoivata ym auttaa muita! Minunkin apuni on niin suhteellista... hullu työtään kiittää, sanoisi kuka tahansa peräkylän Jorma!

Tosissaan oli kaveri yötä, ja heräsin randomisti 2lt yöllä enkä saanut enää nukuttua joten sain unta kenties 3t. Mennyt aamusta saakka kuin hullu puuron voimalla, lapoin ruokaa koulussa suuhun jonkinna verran ja seuraava ateria oli kuutisen tunnin päästä eli äsken voikkuleipää.
Säntäilin museossa tunnin pitkin vanhaa tehdasta joka huokui historian havinaa... säntäilin juttusille virkavallan kanssa josta sitten kärsin eniten työn taakkaa!
Ihan niin kuin olisin herkkä muka sille, että muut ärsyyntyy minusta? Piirreltiin kunnon koululaisina toistemme käteen??? ties mitä raksupoksuja ettei vaan erotuttaisi massasta tai siis eiku... joo pitäisi mennä suihkuu pesee noi tussit pois...

Vähemmästäkään pysty toteuttaa korkeasti toiminnollisia tehtäviä jos miettii sitä hierarkiaa, että täytyy olla mm. turvallisuudentunne, ruokaa, jne ennen mitään itsensä toteuttamista tai muiden hyväksynnän hakemista.
Tai sitten voisihan tämä mun blogipäivitys olla pelkästään, että: ARGH.
Miks kaikilla on joku oma juttu, hä.

^ja tässä vain pieni murtoluvun kokoinen pala aivoituksiani tänään! iisi piisii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti