anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, joulukuuta 19, 2016

Kaikkea mahdollisen välimaastosta ja sen yli äänennopeutta lujempaa

Parasta smoothieta (smootti?) mitä oon ikinä tehnyt, ja mä olen monesti tehnyt yhtä hyvää ja samanvärisenäkin vielä!(magenta) Pakkasesta puolet marjamix, yx banaani, satsuma, ja 5hedelmän mehua "loput"...meinasin laittaa tonne sitruunamehua??? Ostin kaupasta lisäksi pari pokémon lisäkortti pakkausta. Mitä vitua ne oli tunkenut niitä siihen kassalle... noitahan napsii mieluummin kuin edes tupakkia tai irtareita... niin otin kaksi noita á 6e. Sain pikkusen rahaa kun möin mun vapottimen... vein sen sit akkukauppaankin ja osti sieltä laturin, ja oon (ehkä) luvannut lopunikäset nesteet sille hahha. (no jos saan ton litran ikinä höyryteltyä yksinänsä niiiiin oke...)
Pomoista toinen alkoi avautumaan mulle työnteosta jotaki...... että "sit kun sä saat oikean työpaikan...." niin toi ei vissii vetele lähtee menee tollee vaan, mutta sainhan mä jotain aikaiseksi palkkani eteenkin, muahaha.
Eilen ennen nukkumaanmenoa mietiskelin kaikkea, että mistä mun elanto lopulta koostuu... huoh...
No jos toissapäivänä tästä eteenpäin saisi esim. rahaa niin pakko maksaa jotain oikeasti laskua sun muuta... mun osuus vuokrasta on niin vitun rästissä edellee... ja toi velkajärjestely juttuni... nii-i... mun palkka näköjään menee joka tapauksessa tästi lähtien sinne, vaikka en meniskään silti ulosottoon jne. koska mm. masennukseni<3 ym kasat oireita... ja sitä paitsi jos ne laittaisi mulle jonkun *hyi* edunvalvojan, niin vittu sitten hankkisin jo asianajajaa tai jotain, että anteeks nyt vaan, mutta oon kyllä ihan täysjärkinen...ei mua ole diagnosoitu että olisi jokin hillitön kulutusvimma, vaan just että sivuoireet lääkkeistä ja lihominen ja vaatetus ja muu eläminen yksinkertaisesti on tullut liian kalliiksi minulle. Mua puoltaa sekin, että en ole IKINÄ elämässäni pelannut kolikkopelejä... ainut mihin oon vahingossa tunkenut kolikon oli jokin nopeutta mittaava laite missä vilkkuvat ne valot ja niitä näppäillä (kunnes laivalta löytyi ilmaiseksi tuo laite äksdeelol.)
Enivesi, pelaanhan mä toki kaikkea muuta paskaa huijausjuttua ja sitte vittu tajusin laittaa rahaa kerran johki vitun afrikkaankin mikälie huijaus nyt olikaa... että en mä kadu, mutta onhan toi nyt vitun ailahduksellista. Tällaisia ne taiteelliset nerot sitte onkaa... tai siis ku kaikki on aina ollut sitä mieltä, että mä pystyn mihi vaa kun vaan päätän nii<3 (paitsi ehkä just laihtuu nykyään..aamupaino 122 koovitungee, ja sitte niinku hikoilin itteni tuolla pihalla litimäräksi kun poukkoilin paikasta toiseen).
Nyt relaan kotona yksin tän smoottien kanssa ja spotify pauhaa ja välillä käyn ehkä partsilla tupakoimassa... eiku, no nyt ne vissii tuli kotio. 
Aamulla muutes autoin hädässä ollutta tyyppiä menee bussilla keskustaan (no oikeestaan se maksoi 5 tupakkaa mulle) kun siltä oli jollain iltamanvietto reissulla hukkunut lompakkoo ym. Se oli jotenki kivaa. Nii ja nytte kun toi mies on täällä, saa leikkiä lääkäriä koska mun perse on saanut jonkun allergisen reaktion jostai mihin oon istunut tai sit se vaan on ihan tulessa/kutittaa muista syistä (epäilen kaikkea mahdollista, mm. sitä että syyhypulveri.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti