anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, joulukuuta 24, 2016

jumalan siunausta *reps x2*

Puhdistava kuuri mun avopuolisolla... menin yksin sitten toimittaa tontun virkaa vanhuksille. Sain peräti mantelin, ja oli monenmoista juhlapöydässä !!
Otin koirulin mukaan, ja melkein pökrättiin automatkalla kotiin sen kuskin kanssa, ellen oisi avannut ikkunaa. Tein inventaariota mielessäni lahjoista vasta kun kotona pääsin tutustumaan tarkemmin niihin kahteen isoon muovikassiin, ja jonkinlaisen yhteenvedon päivitinkin kavereille.
Itse annoin vain nuorelle naiselle lahjoja... bluetooth kaiutin, hiusdonitsi ym Glitterin sälää kympin lahjakortteineen, sekä kerran katsotun leffan jonka sai itse valita mun kokoelmista joita nyt on tullut hankittua lähiaikoina. Lukisi nyt kunnolla, jos oikeasti haluaa asianajajaksi turkusessa.
Tuli katsottua se Lumiukon jatko-osa, ja traagisesti vollotin sitä koirajuttua. Sen lisäksi, että toi arkeni puolittaja, oli saanut jonkun pöpön jota ei toivoisi pahimmalle vihamiehelleenkään, niin kävi katsomassa koiraa joka näyttäisi siltä ettei se kauaa enää eläisi, ja pennusta on kuitenkin ollut heillä elämässä mukana.
Mun juhlamekko tosiaan repesi liitoksistaan. Söin 2-3 täyttä lautasellista kaikkea salaatista kaloihin, mäteihin silakoihin, laatikoihin, kinkusta poroon ja peräti keitetyn perunan, pari vihreetä kuulaa ja konvehtia, punaviiniä, kostutin huuliani vähän sahtiinkin nii ja ehkä eniten kaloreita oli siinä pullollisessa pepsiä... tmsymstmv Olisi meillä kotonakin jokin kilon kinkku, ja aamulla syönyt mitään kuin lounaaksi pari palaa paahtoleipää jonka välissä kurkkua ja kinkunsiivut, sekä tyhjensin noi joulukalenterit. Ei mulla mitenkään täysinäinen olo jäänyt. Ties vaikka olisin laihtunut 5kg tästä mässäilystä tai kun koiraa vein talon ympäri. ahhehehehahehooo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti