anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 24, 2016

suoraan meikän aivoista teidän ruutuihinne

Vähän on monenmoista meneillään. Mun avokki saattaa joutua huomenna leikkaukseen. Mun nimipäivänä! Sitten joudun viemään koiraa, enkä pääse leffailtaan töiden jälkeen.
Toisekseen mulla on kaikki laskut ihan avoinna, en ole edes käyttänyt hyväksi mun sali sopparia. Ja tuo nyt sai puolen vuoden salikiellon. Huomenna pitäisi tulla töistä palkkaa, ja ensi tiistaina veronpalautusta.
Paino huikentelee siellä 120 ilonkilon, villakilon paikkeilla, ja mun ei tarvi kuin edes ajatella syöväni leipää, ja tulee jokin mikrogramma lisää...
Postista tuli American Ultra leffa. Olen nähnyt sen, mutta se on melko hyvää toimintakomediaa.
Hups, muistin vasta nyt ottaa mun antibiootin...
Tulostin tuossa jotain itse tehtyy suunnitelmaa, mitä tässä loppukuussa tapahtuu. Siinä oli lähinnä katkoviivoilla joka päivälle laatikko päivämäärineen tms otsikoitu marraskuuksi.
Toisaalta haluaisin niin tehdä esim. jonkun joulukalenterin luukkuineen, yhyy. Tänään mietin, mitä opetettavaa mulla oisi muille ihmisille... ehkä mun ikuisuuden nuoruuden lisäksi (kuulemma kaikki luulee, että olen ~17v) minulla ei ole muuta kuin über superit geenit...
kynnet kasvaa melko pitkiksi, silmissä on kauniit ratinat, ja hammashygienistinkin täytyi tarkistaa kahdesti, että mulla on niin täydelliset hampaat !! Ja jos en oisi niin pläski, niin kai mulla olisi nättejä vaatteitakin ??
Mutta ei kai siinä sen kummempaa... odotin että mun pokémon sun/moon versio olisi tullut jo tänään postissa, mutta kukalie tulee viikkojenkin päästä, joten täytyy pysyä housuissa...
jess... muoksin tänne vielä muutaman hauskan yllärin tekstin keskelle piristämään kaikkien pilkunnussijoiden arkea eikun siis pettymyksiä tuottamati.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti