seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

3.11.16

Laita sormi sinne mistä eniten kutittaa -fröbelin palikat

Heräsin tuossa puoli seitsemän mais. Näin unta, että oli koe karkeista, ja sitten ope tuli viereen ja laittoi käden mun hartian ympäri ja pussattiin. Toisaalta se käsi oli kiva siinä hartian ympärillä, mutta muuten tuntui melko painajaiselta herätä tollatteeseen.
(ihan normaalia.)
Katsoin eilen illalla youtubesta näin tunnistat sosiopaatin, mutta en mä tietääkseni ainakaan itse ole sellainen, vaiks tykkäänki tuijottaa. En mä hae tietääkseni sillä jotain ylemmyydentunnetta tai sopimattomuutta... tms. Psykologithan on sosiopaatteja :D

Mitähän sitä duunaisi vielä loput aamusta.kuuntelee post-grungea. oujea.

No comments:

Post a Comment