anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, marraskuuta 14, 2016

Kuitenkin innolla odotatte mua palaavaksi

Nostin tarot kortin äsken, joka merkkaa että rasitan itseäni liikaa asioilla. Ehkä niinkin... olkoon tuossa wicca radion musiikin soidessa hetken vielä, jos se auttaisi sen energioihin, kun se kerran saapui Kiinasta asti. Meinasin tehdä tuosta askartelupakan, mutta ei huvita alkaa tuhoamaan hyvää pakkaa.

asiaa, mitä, no ei mitään. Sika pestäisi... koulua& töitä, ei mitään erikoista...
Söin eilen liikaa, lihonut olen. Mun piti juoda äsken teetä, kun en ole juonut kunnolla muuta paitsi yhden edin tänään ja pari lasia vettä, sitä ei voi juoda tarpeeksi. (tai no jos parin tunnin sisään pari ämpärillistä, niin kuoleehan tuohon.)

Velkojat kyselee saataviaan, ja mun tilillä on 50snt. En ehkä ihan osta uutta pokemon peliä lähiaikoina, vaikka kuinka maksaisi päälle neljäkymppiä... ole aikaakaan siihen?
Laitoin aamulla postit postiin ulkomaille. Oli lahjakorttia jäljellä, enää kymppi vaikka sen lauantaina sain duunista.

mutta rakkahat lukijat,niin meikä juo sen teen ja jatkan tuota sarjamässäilyä netflixistä. (teenwolf, koska se dylan o'brien on sydänkäpy! ja plussana yliluonnollinen).
Joulupukille toiveita että Cluedo lautapeli ja kaikki pelaa mun kanssa sitä ..toysr'usista löytyy melko varmasti, mitä nyt olen jo selaillut mun uutta lempikirjaa. Paitsi ettei ehdi muita kirjoja lukea kuin äänikirjoja kuunnella silloin tällöin. Se Rowlingin etsiväsarja on hupaisa, täynnä jalkavitsejä... koska -sillä on tekojalka - koska joku laittoi sen sihteerille postitse jonkun naikkosen jalan -ja koska rouva on itse täys puujalkavitsi. helvetin epäilyttävä vitsi... ei mitään jiitä!!! mutta eiköhnä se teksti tuosta ala rullaa joskus, enkä meinaa pullaa. jne

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä paha ettei vielä pääse pelaa sitä uutta Pokémonia! Ootan sitä niin innolla vaikka tällä hetkellä se vaikuttaa jo vähän tyhmältä... En oikein tykkää niistä uusista Pokémon hahmoista... :D

    VastaaPoista