anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 03, 2016

Kolmas marraskuuta

Kuuntelin aamulla puolitoista tuntia äänikirjoja. Sitten olinkin jo koulussa, pääsin suihkuttaa maalia purkista, sekä mutustelemaan niiden loput bilemässyt. Olisi pitänyt mennä salille heilumaan, mutta olin juhlatamineissa koska mun päälle ei enää oikein mahdu mikään, joten päätin olla osallistumatta. Työt oli myös nopean kolmen tunnin jälkeen ohi, ja vein koiraa kotiin kun pääsin. Käytiin kaupassa ja mussutin hiilareita olan takaa äsken. Onko ehtinyt mitään tänään, no ei erityisemmin.
Kello on vasta seitsemän, mutta olen melko valmis iltapuuhiin ja nukkumaan.
Huomenna tulee joku korjaa meidän astianpesukonetta, ja sitä ennen täytyisi välttää tekemästä tiskiä, joten söin pahvilautasilta.
Tota mun ihottumaa alkaa olla jo melkein joka raajassa... täytys keksiä äkkiä sille syy ja tapa hoitaa sitä, ennen kuin olen täynnä jotain arpea kauttaaltaan eli pahimmassa tapauksessa liskonainen.
Kynnet on ainakin huolestuttavan hyvässä kunnossa, joten raapimiselle ei tuu estoa.
Toisaalta huomenna on perjantai, mutta kaveri jo lähes perui meidän jokaviikkoisen leffaillan, koska sille saattaisi olla vieraita tulossa. Just kun mä pääsisin myös sinne töiden puolesta ehkä.
Pyhäinpäivänä tarvisi kuulemma viedä haudoille kynttilöitä, vaikka mä en kyllä ole sellaista tyyppiä omasta mielestä joka niillä käy- saatika tarpeeksi vanha moiseen- olisi ne kuolleet vain rauhassa.
Ei nyt sen kummempaa juttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti