anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 08, 2016

Joskus jutut on samanpainoisia ja joskus ei

Nyt vasta ehdin tähän koneelle kirjoittamaan. Eilen tulin kotiin yhdeksän jälkeen kaverini gallerian avajaisista! Olin myös katsomassa leffaa teatterissa sitä ennen ja muutenkin osui kaikki muu eiliselle, mutta tänään sitten? Join kaksi energiajuomaa ja niiden avulla pärjäsin kouluruoan jälkeen... aamulla join vain mukillisen teetä. Nyt vedin illalla poppareita ja pari kinkku-juusto leipää samalla kun katsoin sarjaa netflixistä. Töiden ja kouluhommien jälkeen kävin enkun puhekurssia. Oikeastaan jäänyt mieleen muuta, kuin yksi kirjoitusvirhe... eihän glögi ole glöggi. En jaksaisi millään noita läksyjä tehdä tuolta... pitäisi googlettaa jotain paikkoja ja kertoa niistä ens kerralla...
Tukisukka on ollut eilisillasta jalassa.. varmaan vaihtaa se, kunhan löydän tuon parin. Staasiekseema sen on pakko olla!
Availin mun asoksen nettishoppailu vaatteita koulussa, kun kävin ne hakemassa postista aamulla ja puin päälleni niitä siellä. En viitsinyt ahtautua wc-koppiin... tuli hiki kuitenkin, kun yritti "ahtautua" niihin kenkiin, paitaan, housuihin... Housuissa saattaisi olla vielä 10-20kg kasvuvaraa, mutta samankokoinen paituli kyllä meni ylle että ei ongelmia (paitsi että se oli sellainen body, jotka on ärsyttäviä kun en pysty kumartuu niitä haaroista sulkemaan nappeja).
Että eipä tässä sen kummoisempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti