anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 20, 2016

haluan muutosta

Tällä hetkellä kiinnostaa siivousvinkit, videot liittyen pakanuuteen, jotkut kauneusvideot tms youtubesta.
Tein pari slamiakin tuossa liittyen swappailuun (kyssäreitä ja kansien koristelua).
Mun takin taskun pohjalla oli pentagrammi, mikä oli lähtenyt yhdestä korusta irti.
Voisi kyllä tulla kalliiksi sisustaa vuodenaikojen mukaan.
Kun nyt edes saisi järjesteltyä tätä sotkua, että olisi käytännöllisempää. En kyllä silti nukkuisi lattialla niin kuin mitä äsken katsoin jotain minimalisti elämäntyyliä. Toisaalta voisi tuunata tuoleja jollain.
Kohta mennään syömään avokin vanhemmille. Olen juonut tänään kahvia ja söin nakin ja avokin sipsejä pari hyppysellistä mitä se oli jättänyt muruja pussin pohjalle, joten ei ole kauhea nälkä (saatan kyllä syödä taas liikaa tuolla sukulaisissa).
Toivottavasti minunkin kurkkuni ei tule kipeäksi!
Leikin vähän koiran kanssa pallolla ja se oli tosi innoissaan.
Oikeastaan keksi nyt muuta järkevää :> Se on sateinen sunnuntai. Heräsin vasta puoli kymmenen tai jotain. Näin unia ja oli pakko mennä veskiin. Sit oon käynyt tupakalla ja selannut tosiaan somea jne.. kevyttä puuhaa!
Tuo Kullervon tarina kirjastosta jäi siihen yhteen lukukertaan. Mun ei pitänyt jättää koko kirjaa käden ulottuvilta pois - että sitä tulisi luettua.
Tarvisin varmaan tuohon mun heräteostos puuteriin jonkun puuterointi tarvikkeen, jolla levittää sitä?
Tilasin eilen illalla parilla eurolla kiinasta pieniä taskuja täynnä olevan muovisen järjestely -jutun, jonka voi ripustaa henkariin ja tunkea sinne esim. alusvaatteita tai jotain? Hyvä yritys tosiaan järjestellä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti