anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 16, 2016

aikaisempaa synkempää tuotantoa mm. minä ja tolkien

Nooh, se kirja maksoi sitten euron, jos luen sen kirjaston kautta... enkä hanki omaksi! Säästyi taas monta kymppiä. Jos taas kirotun lapsen aikoisin lukea suomeksi, niin tuossa on sata varausta joka paikassa mua ennen.
Oikeastaan muuta jännää... tilasin satasella elokuvia mun bonuspisteillä, kun homeenter lopettaa, nyyhkistä... suurin osa tilapäisesti pois tai ennakkotilauksia. Kattoo nyt mitä sieltä tulee, vai onko niillä edes mitään enää toimittaa.
Melko lailla tuhlannut omaa aikaani koko illan. Toivottavasti mieheke on pihalla harjaamassa koiraa, koska siitä lähti ihan töyhdöittäin karvaa.
Olin kaupungilla "juhlavat" kengät jalassa. Selfieni iän määritti how-old .net että olisin 19wee, ja ihan sellainen olokin että olisi ollut meikkiä. Kasvoillani kyllä kannan lähinnä hyvin nukutun yön, eli no filter ja no makeup.
Sain töistä jonkun läsnäolo todistuksen kun pyysin koulua varten. Muuten vaan alkoi soimaan päässä asiakkaiden paskaiset naurut, ja saanut siis kauppaa tehtyä tänään ainakaan... uudet tyypit nääs veti kaupat nenän eestä? Aina sinne on pakko uutta populaa pukkaa, koska ei noita ihmisiä kukaan kestä oikeesti. nimim. Pesen korvani erityisen huolella tänään
Niin ja voitin kivi-paperi-sakset pelissä. oujea. Siihen on tyylinsä kullakin.

Juu ja tein jonkun duunitestin, ja se väitti että ajaudun joskus johtotehtäviin, koska olen analyyttinen ja mitä lie insinööriä se ehdotti, sun muuta rakastan järjestystä ja kammoksun sekasortoa ja laadilaadilaadilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti