seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

27.10.16

vaikka eihän silmälaseissa ole kaloreita

Ihanat nää piilarit. Piristyin jo heti vähän. Kaikki näyttää uudelta, kun näkökenttäkin on laajempi!
Tähän vois vaikka tottua<3
Periaatteessa mä en tartte muuta halloween asua :p)
Olisin lähtenyt aamulla pajalle, mutta sänky kutsui liikaa. En mä enää ole muuten kipeä, mutta yskä enää välillä tuo klimppejä suuhun. Olisi halu tehdä jotain pientä liikuntaa kotona, mutta mitä se sitten olisi. Mulla ei ole kait muuta kuin oma keho vastuksena.
pianomusiikkia spotifysta<3 tämä on jo mindfulnessia jos tähän lisää hengityksen.
Juonut nyt aamulla vain kaakaota. Kello raksuttaa eteenpäin kovasti...

No comments:

Post a Comment