anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 09, 2016

tyhjiä humina aivoituksia

Oikein ollut kotonakaan eilen, kun kävin töissä ja illalla sukulaisten luo syömään ja saunomaan.
Tänä sunnuntai aamuna nukuin puoli yhteentoista. Kävin hakemassa tupakkaa, ja tuo on miehekkeen mielestä valehtelua jne. Olen katsonut mun televisiosta pari jaksoa ohjelmaa. Mun tallentava blu-ray on ehkä rikki, tai johdot on jotenkin löysällä, kun kuva vilkkuu... siinä ole takuutakaan enää
Piti lähteä kaupungille. Vuokraa maksaa maanantaina, ja mulla ehkä ole ihan puolta antaa tuolle, että saisi maksuun. Synttärilahjoista on vähän tallessa, että kai mä jotakin saan kasaan. Lahjakorteilla nyt ei saa vuokraan rahaa.
60e olen kaiketi tehnyt tuolla töissä tulospalkkaa? Sen saa sitten ensi kuun loppupuolella.
Toisaalta ei huvittaisi olla siellä ihan ymmärrettävistä syistä... toisaalta ne on saanut minutkin uskomaan siihen pakettiin. Meidän spiikki eilen ei ollut mitä tykkään puhua. Sanoisi vain taikasanat, niin mä otan lopputilin? ei huom. loppukiriä minkä tuossa kuulinkin väärin yksi päivä.
Elämään mahtuu tosiaan niitä isoja asioita, ja sitten loput hiekajyvät, eikä tuu täyteen ennen kuin sinne heittää purkkiin loput vettä. Noin niinkuin jos analysoi jotain symboliikkaa, mitä aika on, metaforisesti tms.
Sitä menee kuitenkin nyt liikaa tähän blogiin taas. Ei saa tehtyä muutakaan... tässä hetken, poissa suurimman osan ajasta?
Tiistaina aamulla katsomaan Frankenstein Niagaralla... en ole käynyt siellä ennen, vanha leffateatteri.
Keskiviikkona koulua, torstaina editointia tms tuolla pajalla, ja huominen ja perjantai ehkä töitä, jos en satu eroamaan koska vaan. Onhan mulla kivoja työkavereita. Silti.
Yksi ilta valvoin 12, kun päässä pyöri ja korvissa pyöri musiikki, ja mietin kaikkea työjuttua. Taisi olla perjantai. Sitten aamusta taas häiritsemään ihmisiä, hih hii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti