anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.10.16

tuon taivaallista tuu hommista

Käver...kävin kaverin kanssa kiinalaisessa syömässä. Join siellä yhden oluen, ja nyt juon valkkaria.
Hieman on ehkä huumaantunut olo. Ei pysty ehkä enempää mitään.
Otin kananuudeli juttua treen parhaassa kiinalaisessa, ja avokki teki myöskin lasagnea. Muuten en ole syönyt, kuin aamulla muroja ja töissä pastilleja, yhden omenan. Kävin salilla nopeasti tekemässä jotain pientä, ja on tullut käveltyä - mutta koska se olisi viimeksi tarkoittanut mitään painon kannalta. Hikoilu ei sinänsä laihduta.
Koko ajan poistelen mun tekstiä, vaikka ei tässä mitään pahaa ole. On tänään ollut vähän olojakin... himoja vaan. kuolemansyntejä.
Mä jotenkin tykkään mun pomosta töissä. Huoletti tänään jo että se on itkenyt koko viime yön. Mun hoivavietti heräs, kun kaikki tuntui haukkuvan sitä tai yks päivä heittelevän häntä kaikella. Ja viime yönä whatsapissa laitoin sille keskiyöllä viestiä... leikkimielellähän sitä vaan(josta mä en tajuu mitn)... tai no siis kyllä se vastasikin, koska mä näen koska mun yhteystiedot on paikalla. Oon kauhee stalkkeri... pakkomielteet, argh. Mutta mä en kyl osaa sanoa mun mielipidettä hänestä noin muuten. Se ei oo pitkä, se on pahempi juntti kuin mun avokki, ja sillä lienee jotain kirjoitushäiriötä kans... tai sit mä luen liikaa sen myyntipuheita. : : D ja se ainainen vitun Ville Valon soittaminen työpaikalla. Vähemmästäki alkaa runkkaa : : D Se on ollut niin ihkun asiallinen mun ansa kanssa, juu siis munansa kanssa... ööö...
niin siis että en mä. tee huorin jos mietin muita immeisiä. plöp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti