anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 18, 2016

Toimenpiteitä

Heräsin joskus neljän aikaan yöllä siihen, kun koira nuolee mun säären ihottumaa.... ehkä se vain "hoisi" sitä, tai sitten ton kuola on syyllinen koko ihottumaan? Se hivuttautui meidän viereen ja rapsuteltavaksi. Mähän en yleensä muista yön jälkeen, ketä mä olen kutsunut kullaksi/rakkaaksi tai että olisin vielä rapsutellutkin sitä. Nyt mulla on tukisukka ollut siitä asti aamulla jalassa.
Heräsin aamulla kyllä melko toiveikkaana. Jos sitä nyt voi enää nukkumiseksi kutsua, kun olen niin paljon levännyt. Torkkumista korkeintaan enää se.

Tässä sairauskuvauksia vuodelta 2007.Saisin varmaan hieman aikaa kulumaan siihen, että katsoisi mitä kuvia mun koneella on. Mutta koska sitä arvostaisikaan sitä mitä on.
Mäkin kävin bodytite kirurgiassa jokusen vuosi sitten, ja melkein sain roikkumahan pois mutta siitä olen lihonut melkeinpä sen 10kg, joten yhtä tyhjän kanssa tuo oli. Varmaan oikein kunnon rasvaimun paikka, höö.
Tai sitten jos pystyisi laihduttaa ihan siellä salilla.
Kunhan paranen ensin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti