anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 25, 2016

stoorinsa kertoneena mä voisin ehkä häippäst,täältä

Välillä täytyy päästää vähän siimaa. Koska muuten ei tuu nappaa.
oujea. viisautemme taas ylittää kaikki raja-arvot.
kelastan tässä jotakin vain.... tulispa joku päätös, pakko soittaa sinne jossain vaiheessa, että kiirehtisi sitä päätöstä koska muuten tullee ihan hiton iso auts, että ollaanpa rahatta sitten! !!
No mutta kohtapuokkii tulee kuntoutusraha. Mä en ehkä pysty maksaa laskuja, koska tilasin kaikkea turhaa ja muutenkin käyttänyt tota rahnaa ihan turhuuksiin viimeksi aina. ):
Pakko huomenna tunkee loput 40e tilille käteistä, että pystyy maksaa sen satasen sonera rahoitukseen,  kuun lopussa... kun joku idiootti meni tilaa itelleen jonkun tabletin "ilmaiseksi", tajuamatta että minähän sen sitten joudun maksamaan. En ihan taatusti hae sitä postista. Muutenkin tulisi kaksi vuotta lisää sitten meidän nettisydeemeihin. Ihan sama vaikka ottaisi Tampereen puhelimesta jonkun. Kun mä en edes saa kattoa koko soneraviihdettä, koska se on makkarissa eikä kiinni mun omaan telsuun jne.
koita tuossa nyt sitten tehdä kompromissia raha asioissamme. Vaikka olisi käyttänyt pari tonnia mun tupakoihin ja juustosämpylöihini suhteen alussa muka, niin en mä kyl ole velkaa tolle niin paljoa.
nieu. asioissa raastavimmista tänään.
Elikseliks. Eläköön Kajsa, hyvittäkäämme hälle kaiken. sillä muuten mä otan selvää enemmän maantiedosta ja miten kauan lentää minnekin paikkoihin mieluiten pois täältä. Yksi päivä mulla oli rahaa ainoastaan postimerkkiin, ja sit mietin miten postittaa itteni timbuktuun ^^.
Ei kai tilanne niin paha olisi. Nii ja jos haluaa mun blogiin, niin selittää vaan mulle kaikkea vaikka kauppajonossa kun oon ja mainitsee mikä vuosi on, että tuskin mun tatuointi vaikuttaa töihinpääsyyn enää nykyaikana teeämäs. (kehui mun tatuointia heti kun korjas virheensä notta oli plärännyt kännyä kun mä yritin ostaa jotakin k-marketis). jee mutta oon melko parantunut jo tästä lenssusta ouh jees

kiitti ja hei, jutskailin tuossa puhelimeenkin äske. soitti juur kun avokki oli saunassa eli toisinsanoen halusi mulle puhua. nou. Mielestäni ihan normaalisti menee toi arki. Kauhea meno päällä eikä ehdi mitään! fantsuu.

pipipipipip.
koska liikaa dr.phil.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti