anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 04, 2016

sos the tiger ate my family -dr. bombay

Mikä päivä! Lähdin kasilta aamulla keskustaan. Olin töissä, menin kouluun, tulin takaisin töihin, menin iltakurssille työväenopistoon. Vedin koiraa lenkin. Kävin suihkussa.
Mennyt yli kaksitoista tuntia tuolla jossain kodin ulkopuolella. Jalat huutaa hoosiannaa.
Koulussa otettiin valokuvia näyttelyyn aiheesta Turva. Oltiin puistossa, ja otin tosiaan kuvia ja ideoin yhden sillan alla otetun kuvan, sekä puussa "kiipeilyn", ja sisällä ehdotin että tekevät majan tuoleista ja peitoista! Se oli mun viimeinen nerokas idea, ja sitten sanoin 'my work here is done'.
Töissä sain myytyä jo toisen kauppani tälle viikkoa. Kuulemma muutun ahneaksi siellä töissä LOL.
Oikeesti kävin vetää arnoldissa munkin ja espresson, subissa puolikkaan, ja hesessä vielä juustoaterian. Sen lisäksi, että kouluun toimitettiin jokin ruoka.. nyt vedän suolaista ja makeaa maissisnacksia.
Että ei sen puolesta!! Käveltyä tuli tosiaan jotain melkein kymmenen kilometriä. Kaupoilla ostin desin mitan ja muovikorvan täynnä halloween sälää olleesta tigerista. Oikein osannut päättää, mitä meillä ei jo olisi.
Jooh... kelaan tarvisi selittää mun taloudellista tilannetta, ettei ne peri yli kahtasataa asumistukia... Ei ne ole kyllä ennenkään multa perinyt mutta sittenhän mä kusessa olisin.
Jos tässä vaikka odottaisi miestä kotiin, jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti