anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.10.16

Nyt ei lyö hetkikään

Huomenta... minä täällä vaan... kerrospukeuduin. Menossa töihin jo ihan into piukalla.
Eilisillan kirjoitus oli nyt sellaista mielenvirtaa vain. Täytyy sitä enkkua jossakin harjoittaa, sitäkin.
Multa jäi enkun puhekurssi eilen menemättä muuteskin. Kirjoitin parituhatta sanaa, ja analysoin mun tekstejä netistä löytyvien analysaattoreiden avulla. Jos mun teksti olisi ollut jotn yleiskieltä/puhekieltä, niin siinä olisi ollut heikko miespuolinen vivahdus. Muuten kyllä ihan nainen olen.
Niin, että tekstiä kyllä työstyy minusta. Pelasin eilen lisäksi pokemonia hetken... yritin laittaa mun höpinät youtubeen, mutta lopulta niistä tuli instagram pätkiä. Se abran kohtaaminen oli kyllä huippu. Täytyy venata greatballeja ja mennä uudestaan sinne ruohikkoon myöhemmin, kun olen käynyt siinä sinisen version risteilyllä. Enkä nyt saa mew glitchiä toimii s.s. annella koska päihitin sen yhden tyypin :< yyh. Mutta olen käynyt sen homman kerran, eikä siellä laiturilla ollut mewta. Missignot ym muut glitchit on sitten toiminut....
Tuntuu, että hampaankolossa olisi jotakin. Varmaan taas mun viisudenhampaat kasvukipuilee. Eikö ne ikinä jätä rauhaan? Tänä vuonna poistettiinkin yksi.
Luin jotain kiinnostavista otsikoista, joita Amerikoissa suunnitellaan viikko tai kuukaus. Minua kiinnostavat otsikot ovat kylläkin tyyliin "kyllä tämä tästä" tai "häläpätihäppää", koska ne edes resinoi tuolla jossain mun aivoissa. Ei sillä, että olisi aikaa lukea muiden, kuin omia, blogeja. Googletan sen mitä tarvitsen välillä (ja päädyn tänne, joten +/-/0)
No nii... tikusta asiaa, mutta just kun mä päädyn tänne niin tuntuu että aina kauhea kävijämäärien lasku, ja sitten mun on pakko toimittaa lisää kirjoituksia. Ei kai se niinkään, mene, että määrä korvaisi laadun.
Argh, sinne töihin. On se jännä kun saa päättää viimehetkellä, meneeks vai ei. Jos tänään duunaisi 3t, ja huomenna ja ylihuomenna 6t, niin saisin viikon tunnit määrältään täyteen. Toisaalta oisi matikkaa, jos löytyisi jokin ostaja myöskin. 1+1=3, kuten sanoi mun eka pano. Se oli melko älykäs, katsoi kuulemma montaa telkkaria yhtäaikaa ja öö. No ei se varmaan neulonut sukkiakaan ,jos se oli joku huumeveikko. Mutta sen parempi, ettei tule turhaa pidettyä yhteyksiä, ikinä.
Tuli mieleen hyvä hashtägi. Mutta oon ehkä käyttänyt kaikki hyvät jo. Käynyt katsomassa taideteosta, joka on tehty kyseisistä naisten ruumiinkarvoista, sekä rahasta. Se oli ennen kesää, se.
Nyt lähinnä... jatkuu lauseet automaattisyötöllä juu.
Ai, mitä. *kuulostelee* se on vaan toi keittiön kello... liekö minuutin edellä.
Mä oon niin hyvä valkkaa kaikki parhaat ärsykkeet, joista edes mainita. Nykyään kaikki keskustelu mikä liittyy johonkin esim. Trumppiin, niin ne on vaan että "whocares"
nobody cares, and least cares Trump. Se äijä saattaa tulla pressaksi, mutta kaikki vaan lietsoo sitä koko saatanan operaatioo siellä. En tykkää kyseisestä henkilöstä itsekään, mutta se tuleva rouvapressa kuulostaa myös hivenen korruptoituneelta á la pankkisydeemit, poistetut sähköpostit, sun muuta mitä ei unohdu. Valitako liian pitkälle päässyt huono vitsi, vai valitako Clinton...
 nomutta mä vaan pohdin poliittisia juttuja, enkä edes yleensä ikinä mitään sellaista tee ...

Eiköhnä se oisi aika minunkin lähteä Barbien viitoittamalle unelmauralle, ja mennä pressaksi.
krööhnä sentän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti