anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 14, 2016

no jos tää voisi pahentua, ennen kuin se kääntyy paremmaks

Ei tee mieli ruokaa, tai tehdä sitä. Olen tuossa tehnyt teetä ja kaakaota. Syöminen, mitä se on?
Huvittaisi myöskään maata. Olo on niin perhanan seksikäs. Vai voiko se olla, jos on ruma, lihava ja vielä flunssassa. niinpä. Suusta oikein tulekaan muuta kuin pientä v-alkuista.
Koiraa oli pakko viedä aamulla. En oo tainnut sopeutua vielä tuohon kylmään säähän... laitan vaan mitä kaapista tulee käteen ensimmäisenä... Puhelinkin näyttää Lontoon säätä.
Tein e-laskun tonne salille. Olen oikeastaan kaikkea tehnyt mitä on täytynytkin. Toi uusi tulostin on vielä ottamatta käyttöön. Postit viemättä.
Ai niin, voisi ottaa aamulääkkeet, niin ei masentaisikaan näin paljoa.
No sekös tässä vielä yksi syistä, miksi olo on niin paska.
Voi mennä hetken lujaa, mutta kai tuo tietää että koska tulee stoppi, vartalo nääs.
Tämä bloggaus on yhtä spämmiä sekin kohti maailmata. En mä koe, että tästä olisi kellekään mitään... nooh, tykkäänhän minä enemmän ihmisten seurasta kuin ruoasta esim.
Ihan vaan niin tota, kun lasken tämän kategoriaan mitään tekemättömyys. Asioita, jotka vie kovin aikaa, loukkaa vain muita, ja joka tapauksessa enemmän haittaa kuin hyötyä. Vai, olenkohan mä loukannut ketään. Ei kuulu mun luontoon yleensä.
Se salilla mulle noita paketteja myynyt mies kosketti mun olkapäätä ainakin kolme kertaa.
Kenties luuli, että olin harhaa. Tai sitten se oli sinkku ja meni ympäriinsä kosketellen ihmisiä. jaa-a.
Ja sitten kun olisi vielä jotain salivaatetta. Minkä merkkisiä niiden täytyikään olla... on mulla varmaan adidaksen verkkarit, mutta siihen tuo taitaakin päättyä. Ja rahaa ostaa treenivaatetta... sitähän löytyi peräti. Oon melko perseaukinen, kun kaikki laskut lähtee rullaa.
Toisaalta ihan kiva, kun ruokaa saa kaupasta vielä tolla lahjakortilla, mutta enhän mä voi sitä tupakkaan käyttää. Piti lopettaa sekin touhu eilen, ja mennä aamusta salille, mutta yöllä hikoilin kaikki lakanat märäksi ja olohan on nyt niin huono, ettei tässä varmaan auta mielialalääkekään.
Hyvä vaan, kun on yksin kotona. Voin kuolla tänne rauhassa. Ei sillä, että muuta suunnitelmaa, kuin toi harrastus ettei tuu syötyä, ja kestäisi ehkä valovuosi, että saan nää soluni irrottautumaan rasvasta, toisinsanoen molekyylitasolla niin, i'm fat so what. Eiku siis kuolen ehkä aliravitsemukseen about tieteellisesti vuosien päästä, jos nyt alan valodieetille.
Olipahan taas paskaa. Ehkä meen lämpimään suihkuun vielä. Tää tukkoisuus ja palelu on jotain niin epämukavaa. Älkää lukeko nyt oikeasti mun kirjoitusta. Jään oottaa, että pääsen hengestäni, koska paljonko mä sitä oikeastaan arvostan ,niin arvostan khyl ihan muita henkilöitä enemmän mitä erästä itseäni eli en arvosta mitään. end of stoori. laiffi goes ooon ja beibi kamoon.
Eli ehkä mä jotenkin pääsen yli tästä flunssasta. Mainitsinko jo, miten älykkyys on naisilla seksikästä. Ja älykkäät tarvitsee unta enemmän. Joten mun loogisuus on jotain ihan väsynyttä samalla tapaa kuin mun silmät tuntuu kätkevän taakseen miljoonan bakteeri viiruksen verran jotain räkäsydeemiä, jotenka ei oo enää kiva. kuume, räkä, hikoilu, palelu, niistäminen, ruokahaluttomuus, muutenkin hullua olla rakastamatta työtä sanoi toi psykoterapeutti Freud kerran, niin jos vaikka mä oikeesti delaisin tähän niin ei mua ketään kaipaisi. Suru kestäisi 2sek, ja sit jo ennenaikojaankin tuosta niin maailma jatkaisi pyörintäänsä...niiskkrööh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti