anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.10.16

mikään ei ole alkuperäistä, paitsi jotain, eli sillä tuskin tulee aikaiseksi mitään myöskään

Katselin vanhoja youtube videoitani. Ne ei tunnu enää niin kamalilta, kun joku tykkäys niihin on ilmestynyt melkein kaikkiin, niin eikä mua itseä enää itketä katsoa omaa pärstävärkkiä.
Sikäli kiva. Riittäisi ehkä aihetta enemmänkin kirjoittaa noista.
Kiusasin meidän poikaa ja nyt se yrittää nuolla nenästään pois tota kookosöljyä. Oliko sillä kuiva kirsu, en tiedä.
Söin tosiaan ne kolme snickersiä jo melkein, ja lisäksi taateleita ja ostin maitoa että voisin syödä loput murot. Lämmintä ateriaa en ole nauttinut. Ehkä joku keitto kohta.
Jaahs, kannatti avata jääkaappi. Mun kalkkunamakkara vanhenee tänään.
Huomenna on jo 17. päivä lokakuuta. Hupsista, oon unohtanut erään ihmisen juhlapäivän.
Eikä siitä enempää. koska nyt kun avaudun elämästäni tänne maailmaan, niin se tarkoittaa muutamien sopimusten noudattamista, jollaisia yksi minun on täytynyt allekirjoittaakin. Sitovaa...
Kaikista maailman pikseleistä, niin jokin yhteinen tekijä täällä varmaan on käyttäjillä jos on kaikenlaista käyttistä ja merkkistä konetta, ip-osoitetta, näyttöresoluutiota, siis mikään mitä voi sormenjälkeen tai ääneen vastata tunnistumistautumista jotain. nii siksihän noi kaikkia listaamiani juttuja on, että säilyisi se erinäisyys
Kuitenkin vaihtuu jotain. Siis meinaan että mikä oli kamalaa kaksi vuotta sitten, niin silläpä ole merkitystä enää, ja toisinpäin.
Ja että niinku jos meinaan ymmärrän itsekään mitä tarkoitan, niin valvotaanhan meitä kaikkia täällä jossain muotoa. Vaiks en ookaan mikään anonyymijäsen, niin siltikin, mä puhun vaan rehellisesti kaikkea! Millään muotoa jääkö mikään vilpillinen sit elää. Vai onks rehellisyys harvinaine, mutta pysyvä jälki maailmas. tai siis, no paskaako mä tässä nyt oikeestaan. kitschii jotai. jaa, mutta lukekaas Olemisen sietämätön keveys. Se on melko lyhkäne rakkaustarina, mutta siinä on tosiaan sitä alleviivattavaa.
Enkä mä kaikkea keksi omasta päästäni. Maailma muokkautuu sun ympärille sitä mukaa mitä sä otat vastaan mitä se tarjoaa,,, tai siis niinku, forget about itte, ane itte will goe away
Mä en oo ehkä ennustajaeukko, mutta kandee seuraa munkin aivoituksia, ehkä... jos mä olen se abnormaali muuttuja, niin mikä on pysyvää??
siis niinku mieti ihan ite ja sillei. mää niinku vaas aattelin. tai siis nerokashan mä olen. monella tapaa näkyy, kuuluu, lukee...viralisoituu patinoituu, ja sit kenet mä jätän jalkoihini, niin ne loput ihmiskunnan vähempiosaisten mitä heille kuuluisi, paitsi köyhänä kuoleminen, niistä resursseista menee suurin osa näihin "hallintokuluihin". vaiks en noita järjestöjä tosta periaatteesta tuekaan,,,,
jees poks mutta joskus tää näppäimistö on liian ahdas mun aivoituksille, joten.
älkää ees ajatelko mua.
Koska taputukset saan jo siitä kun näpytän omin kätösin tätä faxia tänne dataverkkoon vai mitä lie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti