anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 12, 2016

Mahdunko maailmaas, näyttäydynkö unissas, jahtaakko sorsia? Hevonen!

Töissä oli outoa. Mahtoiko johtua, kun satuin tinderiin palaamaan muutaman vuoden tauon jälkeen ja menin vahingossa "superlike":ttaan mun pomoa. Tai sitten se ei kuullutkaan mitään ja muutenkin lie sieluton olio, kuten mun ope siis on sanonut olevansa!
Njaah. Koulussa oli ihan jees, sain rekrytoitua sinne yhden oppilaan, töihin siis... ehkä...
Sain mun lahjakortinkin tuossa. Mutta myyntiä on niin vaikea saada toteutumaan.
Oikeastaan muuta kuin aamusta kouluun, töitä, kotiin syömään ja kohta nukkumaan ja huomenna jotian samantapaista taas. Eikä yhtään liho. Puolikkaan jakson ehdin katsoa yhtä ohjelmaa netflixistä, niillä lienee jokin jäämyrsky siellä. UUh, kauhea katastrofi. -.-
Koira vetää tossa sikeitä mun vieressä. Otin kaapista tänään sattumalta mun violetin puseron, jonka olin tilannut amerikoista vuonna peruna, en vaan koskaan käyttänyt.. siinä oli tassunkin kuva rinnuksissa.
Mitä opin tänään koulussa. hmm, no bloggasin, söin, tehtiin vuorovaikutusta& viestintää... sanoisiko, että opin mikä on ratikka hesan murteessa, mutta kun en mä sellaisia muista.
Muserrun kun multa ei osteta töis mitn... epäilen mun ääntäkin jo, että eikö se ole miellyttävä?? Mutta yllätävän kohteliasta väkeä luurin toiselta puolelta kuulee.
Luulette vaan, että ette halua katsoa taivaskanavia.
No mutta luulisin että tämä päivä sulautuu mun aivoissa yhteen, epämääräisiksi sähkö- ja kemiallisiksi signaaleiksi, jotka sitten yöllä näyttäytyy mulle satunnaisesti sekaisin.
Elikkäs niin tota, ötyä öihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti