anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.10.16

Lue jos vihaat mua jo muutenkin

Pimeässä panemista ja tulemista - en muistanutkaan miten työlästä se orkku porkku on saada - ja sitten vielä se kesto! Vähempäänkin saa ihmiset tyytyä, miehet etenkin. Hämääviä noi. Kun oikein levittää jalkoja, niin ne jää tahmeaksi siihen asentoon haarat.

Mä olen yleensä sen verran omahyväinen, että valot päällä. Jos on liian pimee, menee yksinäiseksi. (tossa oli järkeä, mitä?)
Olen muutenkin jo väsynyt nyt. krooh. "Huusin" mun partnerin nimeä, kaksi kertaa peräti, ja sitten se lähti vessaan piereksii ja jouduin hoitaa itteni loppuun á la Kajsa. leidi yleensä kerro näin yksityiskohtaisesti... mutta tekisi varmaan hyvää muillekin...

Akti alkoi siten, että hän: "Tuu tänne" <-huutelee makuuhuoneesta. Akti loppui siihen, kun yskin limaa koska naurattaa liikaa, koska se sanoo että mä olen normaali. (Lähinnä ääntelyideni suhteen...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti