anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 28, 2016

kookospähkinöitä mulla tässä on, pienet, suuret, ja pääsi kokoiset...

Paskaakos tuossa. Pieny syysmasennus viba menossa. Kuulemma öisinkin luettelen mun myyntipuhetta mumisen jotakin.
Vähän tuossa viinaa colan kanssa. Laskut kasaantuu vaan, eikä tulot ole varmoja. Ihan kiva että sitä puuhaa on kodin ulkopuolella, niin jää miettimään noita asioita sitten, ei.
Ostin viimeyönä asokselta vaatteita, ja kengät, ja siihen mun rahat menikin. Jotain mulla alkaa olla noita firmoja vastaan, jotka syytää niitä laskujaan aina vaan, niin hampaankolossani. Mieluummin ostan jotain mitä on pakko käyttää ja se siitä.
Toisaalta masentaa nää mun leveät jalat, joita varten ei taatusti kukaan tee kenkiä, sekä tää hyllyvä läskien määrä, josta ottaa kiinni, ja sekin että plus kokoisille myydään tällä hetkellä eniten jotain bodyja kuin jollekin vauvoille.
ääh.
Lähdin töistä, kun kuulemma kuului mun päästä jotain muminaa, vaikka huusin melkein täysiä elikkä en tiedä.. ehkä ne oli huonokuuloisia tai tulin kuuroksi tai kuulokkeissa vikaa. Ehkä siellä oli jäljellä enää ne kännisimmät mummot sun muut, onhan se perjantai.
Yksi soitto osui ehkä hyvään rakoon taas, kun asiakas oli hankkimassa juurikin sitä möin, mutta tarjous oli vaan mulla parempi..kattoo nyt taas mistä ne provikat lopulta tulee..
hetkinen sanoi putkonen, ja mietti sitten vielä hetkisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti