anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, lokakuuta 01, 2016

Juokaa vaikka kusta päästänne -joku ikivanha suomisarja tai elokuvva

Eihän toi viiskyt senttilitraa kolkyt rosenttista viinaa niin paljoa mee päähän, etteikö sitä mahtava kirjoitus oisi vielä tulossa.
Olen ollut vähän yhteydessä niihin, joiden kanssa olen vaihdellut etanapostilla niitä kysymysvihkoja (huippusuosittua joskus viime vuosikymmenen alussa), ja ajattelin vielä niitä laittaa eteenpäinkin tänään kelle olen velkaa ja noin pois päin. Facebookilla olen koittanut kaikille laittaa viestiä, etten oisi miinuksellä kellekään, mutta eihän nekään muistutella muista itse. Tuppisuita koko kansa.
Mutta olen uudismieleinen. Kaikkia saattaa vavisuttaa ja hävettää ja lie mitä, mutta 'uusi' on sanana itse asiassa suomenkielen käytetyimpiä!
Syötii muusia ja makkarakastiketta. Subissa otin kanasalaatin. Loppuja kakkuja ja muffinsseja on tullut nautittua sekä voikkuleipiä. Eli jos ei nyt liho takas tohon 117 kiloon (aamulla 115,7) niin ei kyllä ole alkoholikaan enää niin kalorista, eli melko mahdoton yhtälö.
Nyt kun tätä markkinointia olen oppinut röissä, niin mutsa tuntttuu että sitä voisi kirjoittamisessakin hyväkskäyttää uusia markkinointitaitoja... Joku osaa puhhuu, mää osaan kirijottaa.. kylhä työ tierätte mitä mä täs ajan takkaa, kummeinaan että se meirä työnohojaaja on jostai mistälie lapista, nii kai se sitte rovaniemee tai muuta puhhuu, meikä ei tie.
Meni tänään oma postinumerokin väärin yhdellä numerolla, kun osallistuin johonkin arvontaan koskarissa. Sain kyllä ice poweria jonkun pienen näytteen sieltä Fressin standilta.
Kovasti nyt piilomainontaa.
Miks kaikilla on oikeesti joku operaattorin televiission maksukanavvoita. Miksei ne ota sitä parasta tarjontaa satelliittin kaut.Mut enhä mä tiiä saanks mä myydä ees tutuille tota mitä pihtee myyä.
Ihq oikeesti tuo murre. Yleensä oon ihan, että yleiskieltä kiitos. Mutku siittä myyntipuhheesta esittellöö ihtensä joku viisikytä kerttoo, että joo mää on toi... ja sit,ois nyt ainutkertaanen tillaisuus nii pistetäänpähän tätäki pakettii tulloo....... ei kertakaikkiaan oo tarttuva toi...... Muistaakseni antti ruiskullakin oli joskus joku rouvaniemmehen murre. vai mitä oonks mä oikeesti ihan hakoteillä näiden Mitä kukin puhui ja missä lie vuoden 2016 slangii -kirjasesta.
Eiku. Mikä se myyryin kirja yleensä oli? Ennätyskirja? Katsoin kyllä ceedeeonpistecomistakin, että ulkomaiden suosituin kirja heti kirotun lapsen näytelmäkirijasen jälkehen ollut, mein kampf  Hitleriltä!
Että niinku.. wut. Mihin tää muailima on menoos.

Saan venytettyä ikuisuuksiin mun krijoitusta, mitä enemmän kirjoitan jotain vierestä ja lujaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti