anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.10.16

jumita rauhas.

Katsottiin koulussa Memento -elokuva. Ne tekee siellä melko perusteellisesti hommia, toisin kuin mä. Välillä multa puuttuu varmaan jokin lähimuisti?? Suomeksi sanottuna: pysyin kärryillä.
Leffat kiinnostaa minua kyllä! Sopii tuon pajan teemaankin. Vedin mässyistä ehkä suurimman osan, mutta teinhän mä ne popparit kuiteskin, ja mulla on suurin energiankulutus, koska öö- oon pläski?
Iltapalaksi söin äsken pienen palan kalkkunamakkaraa. Koira veti loput, ja sitä pitäisi viedä iltalenkille vielä! Youtubesta löysin englanniksi tietoo, mistä tietää onko mies kiinnostunut susta ja muuta skeidaa... jaksoin hetken katsoa salaisia vinkkejä, ja sitten loppui mielenkiinto... en väitä, että olisi joku miestenpelko, mutta sellaiset jotka äkkiä ilmestyy sun elämään, ja niillä on jokin klovninkiilto silmissä, niin ei ehkä ihan kiva!?
Vithu kun myynyt tänään mitään... mun koko tulevaisuus myyjänä on ihan vaakalaudalla! Eiku, mä en toimi parhaiten sellaisen painostuksen alla... vaikuttaisi siltä että 3/4 ei ehdi/ole varaa katsoa televisiota, ja loput mun täytyy vakuuttaa!!
Niinku että, elämä ei oo ennustettavissa. Sanoo hän, joka oppii kokeilun ja kantapään kautta...
kuulemma.
Mutta joo mä en jaksa tätä kaikkee....koulua ja töitä ja sitä samaa katsetta kaikilla jonka mä kuvittelen ja kaikkee.... tai sit, mun käy sääliksi. Ei mun tarvi kaikkia miehiä miellyttääkään, ja tota, halusi naimisiin tai ei mun kanssa. kröööööööh siis olin melkein päästä kaiken sisimpään jyvälle johki mun ajatuksista tossa...paitsi että jokin salamyhkäisyys säilyttää vaan aina.
laiffi on nyt niin eri kuin silloin kun oli 9lk, tai kun tuli "Marienhoffia" televisiosta koulun jälkee... äksdeeloll.
Sanoisko että sosiaalinen ja taloudellinen tilanteeni? siis mistään kotirouvailusta mä en unelmoi ainakaan. Toisaalta. Kaikista parhaimmillaan olen kun en tee mitään, hiljaisuudessa ja yksin itsekseni!!!! Mutta senhän te tiesittekin. Sama kai toi missä sitä lopulta... onhan se saavutus että herää aamulla jne mutta se on jo ylisuoritamista, jos lähtee lauantaina töihin. tiättekste kun ei siellä ketään pitäisi olla!ja sit, mietin tässä vaan jotaki. fyysinen rasitus on ollut jo koko päivän, siittä sitten vielä huolehtia toisesta olennosta. Mä jaksa ees huolehtia sammuttaa tätä konetta välillä, vaikken edes ole kotona yhtään koko päivän.
niinku mitä mä teen. Haukottelen aamut, iltapäivän, nukuksin työpöydän äärellä pari sekkaa, enkä viitti ees 700m/20min lenkkii tehä koiran kaa kun pääsee kotiin, joka sekin on hyrskynmyrskyn! Vaatteita oo pestynä. Ostin legginssit tänään jalkaan uudet tilalle nekin. En siksi, että oisin laihtunut miljoona kiloa, vaan koska tarvitsin isompaa kokoa peräti... jotenkin luulisi että tällä menolla kuihtuisin kuoliaaks, mutta ei se ihan niinkään mene.
Vuodet vierii... rakkaus syttyy ja kualee
Pyörät pyörii. Voiko tohon mitään enempää sanoakaan. Kattokaa se Memento oikeesti? Vuoden 2000 leffa. Se oli muistaakseni lohikäärmeen vuosi.
Jotkut väittää ettei lohikäärmeet tuu toistensa kanssa toimeen (eläinradan merkit, kuin horoskooppinsa tavallaan)MUTTA me ollaan kylläkin lööw förevah. 5/5
Ja sit niinku aion nyt ehkä oikeesti tota labradorii vierä lenkille, koska sekin on ehkä yks duuni ja yks velevollisuusd.
Ja lopuksi vitsi, koska niin vakavaa juttua:
so long fuckers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti