anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.10.16

hypnotisoin sut kauniisiin uniin

Ääni oli ihan käheä aamulla... menin siltikin sinne super tutkimuksiin kympiltä, minusta mm. otettiin pari ruokalusikallista verta eli dna:ta jonnekin Harvardin tutkimuksiin, kuten ehkä 10,000:lta muultakin Suomessa... tein pari nopeutta ja muistia mittaavaa tehtävää iPadilla, haastateltiin... Lahjoituksia oli tullut miljardilla eurolla sinne, joten ehkä jokin kartoittuu paremmin noista joskus. psykoosi ei juuri tullut puheeksi! Kaipa nuo näkee mitä diagnoosia mulle on annettu, kun luvat annoin niitä hakea. Sain lahjakortin vaivanpalkkaa, ostin ruokaa, taisi jäädä muutama euro siitä?
Koulua ja töitä ei ollut tänään! Ope soitti ihan asialla, ja muistutti etten stressaa, että ei hänkään pystyisi tehdä puhelinmyyntiä. Minä voin kyllä tehdä ihan mitä vain, kunhan päätän niin! Huomenna kouluun pajalle kymppiin, se ohjaaja ei nyt ole ollut paikallakaan siellä. Eilinen oli vähän sekava sinänsä.
Onneksi veritutkimuksissa tms ei näy mun muoti osaaminen. Tänään ollut kaameat kledjut päällä..samettia nyt lähinnä tennareiden kanssa...Eli ei olisi kehdannut toistaa eilistä 12t kaupungilla oloa.
Aamupaino oli 114,7. Mutta vyötärönympärys 120 taitaa olla melko vaarallinen!! Mä oon kuvitellut, että se oisi maksimissaan 115... eiköhän se tuosta... tämä vuosi on laihtuduksen vuosi.... hitsi vie kun menee kirjiamet koko ajan sekaisin! Vai sanoisinko ne noin? En kyllä takaa mitään teidän ymmärtämisestä, vain sen mitä tarkoitan.
Ei kai tässä mitään super super outoa tänään... vai. Nukkua vähän lepuutin itseäni, ja juon lämmintä niin eiköhän se ääni huomiseksi. Koiranhoitaja tuli käyttää koiraa, mä en kyllä nyt tänään jaksaisi tonne ulos lähtee. Siellä ei ole mikään kesä enää, Dorothy.
eiku. We are not in Kansas anymore. No kuiteskin,niin jos vaikka jotain vielä viisi tuntia olisi kotona yksinään tai muuta. Aamulla lähti korvamato soimaan Nälkäpelistä ja oon sitä vihellellyt ja lauleskellut käheällä äänelläni.
are you
are you
coming to the tree
...they strung up a man
they say had murdered three
tjtn?
Mutta se jennifer lawrencen lauluääni onkin melko käheä!!
Mulla oli mielessä jokin otsikko. Mutta se on unohtunut taivaantuuliin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti