seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

5.10.16

hiljaisuuden syvä kaiku

Enpäs tiiä. Kuulkaas... maksoin uudesta tulostimesta tänään... mitään tilausvahvistusta direct123 kaupasta ei tullut. Pixma merkkiä edelleen, mutta valkoinen. Melkein tulee halvemmaksi uusi laite ostaa, kuin ostella värejä noihin 2-3 vuotta vanhoihin.
Muttah!Suussa on jokin suklaan maku... mitä mä oon syönyt? Aiemmin jonkun patukan. eiku olihan noita irtokarkkeja tuossa...kulutustavaraa. Täyty tarkistaa mitä vaatettakin mulla on päällä, kun on niin turta olo.
Olisi pakollista hommaa, virallista asiaa, mitä mun tarvisi hörhöillä jotain. Kiva kuitenkin olla tekemättä mitään. Netflixiä aavistus, huutonettiin mun vanhat pokemonpelit ja laitteet viidellä sadalla (tää yleensä tukkii kaikkien turvat). Kai sellaisen saisi sadalla dollarilla itse laitteen -.- mutta tuota tuota
Mahdottomia ajattelen taas. :)

No comments:

Post a Comment