anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, lokakuuta 15, 2016

häläpätipäppää

Kuume laskenut pari hassua astetta 37.7->37.4. Yritän seurata youtube maailmaa. Ehkä kannattaisi uusia eilinen pitkä kuuma suihku, ja sitten mennä lepuuttaa itseään. Some ei ehkä nyt tarjoa mulle mitään muuta, kuin 14-vuotiaille tai heidän vanhemilleen suunnattuja videoita Xd
On kylmä ja kuuma! Katy Perryn hot'n'cold. Katsoin mä tuossa jotain "näillä viidellä tapaa saat jonkun miehen rakastumaan sinuun" sekä toisinpäin. Mutta ne saa mut vain kelaamaan viimeaikaisia kohtaamisia komeemman sukupuolen kanssa. huom. konteksti on melko tärkeää. Saa mulla toki harjoitella, mutta on se vähän tuimaa olla dominoiva sosiaalisissa tilanteissa ym kosketella olkapäitä sun muuta playjerijuttuu, mitä ilmeisesti jotkut osaa... ehkä mä uskon, että ne ei tiedä osaavansa ja aloin analysoida liikaa. Mutta periaatteessa kyl mä varmaan kans tykkään muista ihmisistä, mutta tuijottelen kauniita ihmisiä lähinnä koska ne on kiinnostavia myös skenaariot mun päässä... ehkä tämä on vain jokin läskienvastainen kampanja, missä mua häväistään... tai no, voinhan mä kuvitella itse kaiken tosiaan. Ja olisiko se piste sille. Periaatteessa näiden kilojen piti suojata mua moiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti