anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.10.16

Etsin jo hikipediasta mutten löynny

En ole ihan varma, mainittiinko pornhub tänään töissä. Valikoiva kuuloni varmaan vääristeli taas kaiken opetuksen. Mutta joo, olen mä sielläkin. En ehkä kotinusastulla videolla huutaas 'vittu tuntuu hyvältä', mut silti. Olen mä kerran koittanut huutaa jotain 'vittu', mutta eihän siitä muuta, kuin säikähdä se nupin päässä oleva tollo.
Sitä paitsi mulla ei ole yhtään seksikäs olokaan. Olen tavallinen Maija Suomalainen tänään, jookos.
Joku esimerkkihenkilö, joka on kohtelias ja tuppisuu... vaiks mun vuoro kirjoittaa blogille, koska se nyt vaan on niin hauska tapaus. (että mun monologit on sitten hassuja!!)
Koska ette opi mitään, niinkö se olikin. En suorastaan tihku intellektuaaleja ajatuksia jostain suoraan ylemmän luokan hienosto aristokratiaa (tarkoitan siis niitä sanoja, mitä ne nyt olikaan, mitä ei löydä tekstistä niin usein, sivistyssanat, joo!). 
No mutta... on mulla sentään jotain itseisarvoa vielä jäljellä. En mieti, että hui kauhee, miksen mä voisi jo lopettaa. Kaikkea lopettaa, mutta silloin jos on se tikku mistä se asia tehdään, niin ehkä siit joskus tulee joku taideteos, jos on liimaa jne... että mä vihaan taidetta. Uskontoa. Politiikkaa. Uutisia. Niitä tönkköjä surujuttuja tulee joka päivä uutta. Olen nyt vain tällainen sisäänpäinkääntynyt henkilö, ja jos se on hullua niin voi voi! Palkatkaa joku tappaa mut, jos käyn hermoille liikaa. (kröh) no mutta siinä Olemisen sietämätön keveys -kirjassakin oli sellainen metsäkohtaus, jossa jollain oli ase ja se nainen oli päättää elämänsä, mutta kuitenkin se päätti elää. Varsin sietämättömän kevyt kohtaus sekin, argh. No just, mä olen tainnut liikaa saada vammoja päähän vauvana. Ai niin, mutta olihan mulla se synnynnäinen lukutaidottomuuskin... koska kuka oikeesti suoltaa päänsä sisältöä tänne. Ja kuka näitä oikein lukee, mä en tiedä! Olisi kiva miettiä, että joo mä teen fanien takia tämän. Mutta koska fanit yleensä levittää paskansa tuulettimeen, niin mieluiten ollaan ilman! yksin. Mä olen usein pitänyt Wordiin päiväkirjaa... ei olisi paha idea taasen, ellei sitten tulisi kirjoitettua sitä, kuten yleensä kävi.
Mutta joo, tämän päivän iloisimpaan asiaan seuraavaksi:
No niin ,toi kuva mun piti etsiä... ei saisi nauraa vakaville asioille, mutta toisaalta hyvä etten ole ikinä jäänyt auton alle.

Ô_õ

Jos ei muuta, niin eläkää enemmän sillä intuitiollanne sekä kaikella i-alkuisella kuten impulsiivisuus. Iki-ihanuudet.
terveisin tuittutäti Kajsa haisuli. mmmnh, kuka sanoi ettei mulle koskaan vittuilla.
thö end. bekajs' Ai Känn. en oo ees juonut mitän.
on vai nii jotenki valvottanutkin eilen. join liikaa tota maxii., kofeiinihorkka on yleinen tauti mikä ei yhdisty hyvin flunssan loppuoireiden kans. joten thäts mai eksquuz.
mees nyt rakas teksti siitä jo pois, että muutkin saa lukea<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti