anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 25, 2016

eiheihei kajsa perkele

Olisin saanut ilmaiseksi tänään sellaisen lohikäärme lelun, jos olisin kehdannut ottaa sieltä asunnottomien vaatekeräyksestä tms. Muutenkin nyt vasta kotosalla... söin kokonaisen juustopatongin iltapalaksi, kun käytiin kaupoilla sen sijaan että olisin mennyt englanniksi keskustelemaan terveydenhuollosta jne.
Töistä jäi mieleen joku Seinäjoelta, joka sanoi että me ei asuta maalla... anteeks nyt vaan, mutta Seinäjoki on ihan vitun perseen maalaistollojen kaupunki eli sorge mutta vailla meillä ei olekaan ratikkaa täällä treella, niin on tämä sentään suomenkokoisen kaupungin toiseks suurin mesta xDD p.s. synnyin täällä. Suomi ei oikeastaan ole mitään muuta kuin maaseutua, tai metsää, joten nauttikaa toki avantouinneistanne jne... mutta eiköhän maailmassa ole muutakin, kuin asua kaupungissa.... eiku, ehkä mä tulin jotenkin vastaan sille jotenkin kaupunkilaisena, koska se suuttui heti että tämä puhelu on ohi.
Ei kai siinä muuta voi olla kuin kohtelias :D:D
Jeespoks... en ikinä haluaisi puhua mitään murretta, saatika hesan slangia!!! whatevör shitpants.
Mitäs muuta... koulussa oli joku syvähengitys/pilates tunti. Tulin ainakin kolme metriä pidemmäksi siitä venyttelystä!! Mun henkoset sähkötupakistakin kesti varmaan 2min tulla pihalle, kun käytin koko keuhkojani. (palleaa sun muuta...)
Huomenna kouluun ysiks. Jos mä en herää jo ennen seiskaa, tuskin ehdin bussiin. Onneksi ei oo maanantai huomenna x)) (joo noi mun hymiöt häirittee mua itseänikin ._Õ)
Laitoin vihaisen hymiön saara aallon live juttuun ja se jotenkin jäätyi hetkeks mun lähetys. Ei mulla muuten oo sitä vastaan mitään, mutta lopettaisi sen oopperasydeeminsä ja popittaisi. Ja onhan toi nyt muutenkin ärsyttävä ihminen ;p Mun avokki kuulemma tuntee sen jotain kaukaista kautta -.-  evvk
Kuuntelen tänään takaumatorstaita spottifaijaukestahp. Se mun deezer loppui jotenka poistin koko sovelluksen mun puhelimesta. mainokset on jotain niin häiritsevää. miksei ole sellaista neverendingplaylist.com (tai no siis onhan toi >_<')
Meleko whatevörs tunteet päällänsä. Kiinnostumattomuuden huippu. tahtoo nuksii ja sitten nuksii viel lisää. miks varte täytyy aina herätäkin ja kaikkee.......jaa nii. lujempaakin vois aina mennä.
Mun jalat tai ylävartalo ei ees ollut nuudelia tänään vaiks eilen oli se personal traineri tunti. Vaiks aamupaino huiteli mun ylärajoja aamulla, koska pitsa. Miksen mä voisi tehä kehonhallintaa useammin, nii.
jaiks.. kiinnostuksen kanahäkki. Youtube ehdottaa mulle vaan miljoonaa eri videoo joiden "avulla" tunnista miten joku tykkää tai on kiinnostunut sinusta ...lähinnä miespuoleiset. Olen kuitenkin kiireinen rouvaihminen, eiku.
eikus nyt sitten, loppuisi tää päläpälä niinq hetimmiten. Mä vaan istun ja naputan. housutta. Voisi tunkea nämä koivet vielä housuihinkin,      tai sitten, eip...koska mä meen koht suihkuu ja nukkuu laalaalaladiladilaati laa hey ho.
Ihmisten kielikin on kehittynyt tanssista <3 siksi mä en väheksy tanssijoita oikeestaan. vaiks vähenksynkin melkein kaikkee muuta : D
ja nyt mietitte että koska se oikein taas lopettaa niin voisi palata takaisin siihen omaan sydeeemiin <3

toi on tosi tiukka nappula täl hetkel kolmonen mun näppäimistössä. tartteisi taas putsaa koko syntinen näppäim.ist.ö.

kjuullah.

Mainitsinko jo mun kiinnostumattoomuuden huipun tälle päivää.
ehkåpå (no nyt toi toinen ruotsalainen oo jo oli turha. anteeks.)
mutta tota lunta ootelles. tänään taisi tulla jotain leijaa taivaalta jo eiku siis taivas oksensi meidän päälle vähän jo tuota viatonta pikkukylmää.

no ni nytten sain jo itteni nauraa mun aivoituksille. mission accomplished.
jotenka se on moro, sanoi poro petterii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti