anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2016

arjen sunnuntai

Massu täynnä italianpataa. Me syötiin koko höskä kahteen pekkaan (jos mä oon se pätkä). Kohta mennä mankeloimaan lakanoita. Se oisi kyllä imuroinninkin paikka. Autonrenkaiden vaihtoa.
Postista tuli mulle "craft trinkets"x3 Kiinasta. Siinä oli nappeja, kuvioteippiä ja itse-parsivia-parsinneuloja.
Ei menty keskustaan kävelee/pelailemaan pokemonia/ingressiä. Parempi jos toipuisi vielä tästä vilustumisesta, koska yskittää ja nenä valuu vieläkin... hiljalleen paranemaan päin.
Kuuntelen spotifyta selaimesta. Mulla ei oikein ole mitään erityistä musiikimakuakaan.-. tai fashöniä.
it's just my style, sanoin viimeksi 10 vuotta sitten, kun eräs tyttö pyysi multa viisi penceä Englannissa koulun nurkilla..... ja mulla oli musta-harmaat legginssit, mustien sametti caprien alla.
Oon kyllä yksi mössönmössön siirappinen nostalgia otus taas... tossa mun yskänlääkkeessä on enimmäkseen hunajaa x) mutta sellaistahan sen pitääkin olla, siirappia kurkkuun!
Ihan se ja sama mitä mä kirjoitan seuraavaksi, koska ajatukset sekoo vielki eiliseen x) Oli epäreilua olla siellä ainoa tuon johtajan lisäks. Mä lupasin mennä JOS SIELLÄ ON MUITAKIN. eli ketään ei ollut siellä. Se oisi tasottanut tota pakkaa vähän. Mitä mä sille voin. Mä photoshoppaan ja mä näen maailman erilailla ja mulla on viistuhatta twitter follaajaa ja jokunen muissakin some jutuissa. Ihan kiva, että sain huomiota näin irl, mutta ei tartte kiitos. ihan ekstraa, tack
Liikaa töitä mulle... Kela voisi päättää sen mun eläkkeenkin kohta, koska mä en saa muuten ensi kuussa mitään, koska se on käsittelyssä ja mä en tiedä mitä siihen lausuntoonkaan on laitettu...
Jos mä tiedän jotain, niin sen että kukaan ei tiedä mitään...(: Mä tykkään tutusta ja turvallisesta onnen hyppysistä mun käsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti