anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 21, 2016

velkomnen och ha en tid till minnen att rekollekta vad är mitt namn och sådan skit, förlåt min svenka är hurumycket klart

Kävin viskomassa cv papereitani ympäri rekrytoria kuin tuulispää.
Vai mitä mä tein. Olen melko varma, että joku lupasi soittaa työhaastatteluaikaa tällä viikolla.
Juttelin vähän joka kojulla jotain. Melko hyvin riitti juuri kaksi tuntia. Palautelomakkeenkin täyttelin lopuksi, ja näin että mun pajalaiset oli siellä käyneet myös, kun törmäsin heihin ulkona Tullintorilta.
Aika melko varma, että ne paperit lensi tuuleen siinä videossa, joo... niinhän se olikin. Lunttilappua heitin menemään, ja näytin etevää peukkuani. Näppärää.
Henkilöstöpalveluita mä pelkäsin, että olisi ne kaikki :< sama kuin vuokratyöfirma???
En oikeastaan oppinut, kuin vähän enemmän taas mitä kaikkea on tarjolla. Kevääksi jotain keksiä.
Jos olisin ottanut sellaisen pohjakartan, olisin voinut piirtää rastit sellaisiin, joihin mulla ei ole mitään asiaa. Kuten verenluovutus, tai korkeakoulu opintoja suorittaneiden jotain, maahanmuuttojuttua, jne
Harmi sinänsä toi verenluovutus, koska yläasteen "testin" mukaan maantiedon tms tunnilla, olisin AB. Eli se harvinaisin, mutta äippä on ainakin A joten eihän se nyt voi olla mahdollista taasen? Jos se lasilevylle tippunut veripisara vaan ehti hyytyä.

Saan synttärilahjaksi jotain teko feikki naaman- tai vartalon kauneuspalvelu, lahjakorttia kaverilta ja mä ajattelin tehdä näille kynsille jotain kun katkeilee koko ajan.
No mutta ylipäätään. Sinne tänne jotain, ihmiset muistaa kyllä millaisen vaikutuksen tekee ja millaiseksi saa heidän olonsa tuntemaan - paitsi ehkä minä muista siis ketään noin äkkiseltään, vaikka sattuisikin sanasen vaihtaa, koska deletoin aina mun naamahistorian aivoselaimen muistista melkein yhtä tarkalla aikavälillä, mitä ikkunanpyyhkijöitä saattaisi säätää.

Vielä on bloggausta jäljellä, vielä tulee monta kirjoitus- ja pilkkuvirhettä, enkä niitä jaksa enää muokata jälkikäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti